Obiskovalci
Trenutno 1 gost
Obisk skupaj: 234667602
Zadnji prispevki
Srečanje Trojane, 15.12.2005 Print E-mail
Stražišar & Jakša & Laura   
sobota, 17 december 2005
Srečanje je potekalo v gostilni Trojane in se je pričelo ob 18 uri in končalo z odhodom zadnjih SAABistov ob 1h zjutraj.

Na uradnem delu srečanja so bili udeleženci seznanjeni z osnovnimi smernicami delovanja združenja SAAB in predstavitvijo delovanja združenja SVAMZ. Srečanju je sledil ogled vozil, testna vožnja z 9-3 Sport Combi in diskusija o ključnih temah. Vse skupaj smo zaključili s skupno večerjo. Vsem prisotnim bomo poslali po eno skupinsko fotko.

Zapisnik izraženih mnenj :

Sklepi diskusij:
  • Razmisli se o formalni ustanovitvi SAAB kluba
  • Naslednje srečanje bo pri Jožetu v okolici CE in se bo pripravil tudi manjši poligon. Termin srečanja se bo praviloma odvijal v aprilu ali maju oz. po dogovoru, termin se uskladi z SVAMZ.


Ostale pobude
  • SVAMZ je spodbudil predstavnike Volvo in SAAB k ustanovitvi lastne ga kluba in nas seznanil z možnostjo vključitve kot podsekcije v SVAMZ ter z vključitvijo določenih vozil v register.
  • Na spletni strani www.saabslo.com se prične s prostovoljno objavo zgodovine lastnih vozil. S tem lastnik vozila transparetno razkriva svoje morebitne težave in morebitni kupec v bodočnosti je realno seznanjen z zgodovino vozila.
  • Podana je pobuda da se KMAG predlaga da uvede zmerno pavšalno plačilo nadomestnega vozila  ob servisu vozila (s tem se morebitno čakanje na analizo ali rezervni del spremeni v sprejemljivo za lastnika)
  • Ivo je ponudil možnost predaje osnutka statuta in vezanih dokumentov Volvo kluba v olajšanje ustanovitve SAAB Kluba
  • Na SAAB srečanja se redno vabi tudi kolege iz Volvo kluba

Novice:
  • KMAG d.o.o. je predstavil novost v logistiki rezervnih delov z močno skrajšanim časom dostave (omenja se tudi 24 dostavo iz Švedske)

Zahvaljujemo se  podpori KMAG d.o.o. ki je tokratno srecanje popestril s predstavitvijo novega 9-3 sport combi in omogočil testne vožnje.

Slike s srečanja se nahajajo tukaj!







Napiši komentar

Komentarje lahko pišejo samo registrirani uporabniki.
Prijavite se!

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
<< Nazaj   Naprej >>
© 2024 Slovenski Saab portal