Obiskovalci
Trenutno 30 gostov
Obisk skupaj: 196825414
Zadnji prispevki
Sporočilo Polar Mobila o prihodu na slovenski trg Print E-mail
Matjaž Stražišar   
ponedeljek, 07 januar 2008

 V zadnjih dneh je KMAG, dosedanji pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Saab za Slovenijo, lastnikom vozil v garanciji poslal sporočilo, da njihovo vlogo prevzema Polar Mobil iz Madžarske. Glede tega smo kontaktirali Polar Mobil in dobili spodnje sporočilo, ki ga na tem mestu javno objavljamo:

 

Spoštovani g. Stražišar

Polar Mobil prevzema odgovornost za slovenski in hrvaški trg v januarju 2008. V naslednjih tednih se bo vzpostavil najmanj en uradni servis v Ljubljani. V vmesnem obdobju je še naprej na voljo uradni servis na KMAG, tako da se vsi garancijski zahtevki rešujejo na enak način kot do sedaj.

V roku nekaj mesecev, bomo odprli novo prodajno mesto v Ljubljani. V načrtu je tudi odprtje nekaj dodatnih predstavništev v drugih slovenskih mestih z namenom znamko še bolj približati našim kupcem. V naslednjnih dveh letih bo namreč SAAB lansiral kar tri nove izdelke.

Polar Mobil je odgovoren za prodajo še na 7 (sedmih) trgih, kjer je naša prodaja v letu 2007 zrasla za 40%. Potrudili se bomo te številke v Sloveniji še preseči.

Za nas je prioriteta tesno sodelovanje s SAAB klubi na vsakem tržišču. Z vami nameravamo izvajati redne pogovore in podpirati vaše dogodke v prihodnosti. G. Daniel Trojak bo predstavnik Polar Mobila za Slovenijo in v naslednjih tednih se bo dogovoril za sestanek z vami.

Hvala vam za vaš konstruktiven pristop in podporo v vmesnem času.

S spoštovanjem,

Andrew Prest
Generalni direktor

  • Originalni dopis v angleškem jeziku se nahaja v nadaljevanju članka.
  • Debata na forumu o tej temi se odvija tukaj!

 

Dear Mr. Stražišar,

Polar Mobil is taking over responsibility for the Slovene (and Croatian) markets during January 2008. In the coming weeks we will appoint at least one new official service point in Ljubljana, but in the meantime customers can continue to service their vehicles at KMAG and all warranties will be honoured.

We will open a new Saab sales dealership in Ljubljana, but this will take some months. We are also planning to set up new dealerships outside the capital in order to have a network able to meet customer needs as the Saab product portfolio expands: there will be three product launches in the next two years.


Polar is responsible for Saab in another 7 markets, where our sales grew by 40% in 2007. We are looking forward to achieving even better results in Slovenia.

We make it a priority to have close relations with the Saab clubs in each market and we look forward to having a regular dialogue with you and supporting your events in the future. Mr. Daniel Trojak will be our company's representative for Slovenia and he will be in touch with you in the following weeks. Thank you for your patience and continued support in the meantime.

Best wishes,

Andrew Prest
General Manager
Komentarjev (4)
1. 19-01-2008 10:00
le kdo ve zakaj se je to zgodilo? upam, da bodo odslej malce resnejši!
Primoz
2. 26-02-2008 10:34
Spoštovani člani SAAB Klub Slovenija! 
 
Z veseljem vam sporočam da smo sklenili dogovor o novem SAAB zastopništvu z Avtohišo Moste, Zaloška cesta Ljubljana. 
Projekt bo končan v pozno pomladi. 
 
Še naprej vas bomo o razvoju dogodkov sproti obveščali. V naslednjih tednih bo določena SAAB kontaktna oseba. V prehodnem obdobju je kontaktna oseba, vezano na projekt vzpostavitve zastopništva, g. Tomaž Jeran, This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it  
 
S spoštovanjem. 
Prest Andrew, Polar mobil HU
matjaz
3. 15-03-2008 20:24
V vmesnem obdobju KMAG še vedno opravlja storitev uradnega servisa.  
 
Osebno zaradi novih informacij (glej povezavo) vsem lastnikom SAAB vozil v garanciji priporočam da vozilo do ureditve serisa na AH Moste vozilo servisirate na alternativnih uradnih lokacijah (Avstrija, Italija). 
 
 
 
http://www.saabslo.com/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=27&func=view&id=5547&catid=11
matjaz
4. 15-03-2008 20:26
V sobotnem DELU in reviji Finance (izdano ta teden) lahko preberete novičko o prihodu POLAR MOBILA in AH MOSTE na naš trg. Okvirna ocena prodaje v letu 2008 je 40 do 50 vozil SAAB. Dolgoročno ima AH Moste namen osvojiti 5% trga razreda vozil 9-3 in 9-5. Zelo veliko pa se računa tudi na model 9-4
matjaz

Komentarje lahko pišejo samo registrirani uporabniki.
Prijavite se!

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
<< Nazaj   Naprej >>
© 2022 Slovenski Saab portal