Obiskovalci
Trenutno 64 gostov in 1 član:
  • dusano
Obisk skupaj: 235301887
Zadnji prispevki
4 zimsko srečanje na Trojanah Print E-mail
Matjaz Strazisar   
ponedeljek, 29 december 2008
Trojane so naše priljubljena zimska točka. Ravno prav oddaljena z vseh koncev Slovenije tako da urica vožnje nobenemu ni odveč. Dodatno ima kraj svoj čar tudi za to, ker je bilo na po prvem majskem spontanem srečanju na  prvem Trojanskem dogovorjeno da se ustanovi SAAB Klub Slovenija.
Letos smo zabeležili rekorden zimski odziv članstva in obiskovalcev portala. Zbralo se je osemnajst (18) vozil, ki so pripeljala 28 udeležencev srečanja. Poleg standardne udeležbe c900, 9000, 900ng, 9-3 I gen 9-3 II gen, 9-5 se je letos na novo pridružila prenovljena 9-5.  Seveda pa ni manjkal niti Volvo in en starodobni BMW.
Srečanje je vsak izmed nas izvedel prilagojeno svojim željam, tako smo se videli na kratki pijači, pogovoru, večerji in tudi delovni del večera ni manjkal. Razveseljivo je, da se je med stalnimi obiskovalci srečanj in portala spletla vez, da tudi če je človek zaseden pride vsaj za 10 minut oziroma pokliče po telefonu in svojo prisotnost opraviči.

Ob 17:00 smo se najprej zbrali člani kluba na delovnem izrednem zboru kluba. Zaradi žalostne izgube našega legendarnega  ustanovnega člana, duše  in predsednika  kluba Mitje Jakše smo morali izvoliti novega zakonitega zastopnika (predsednika) kluba.

Zbor je potekal v demokratičnem vzdušju.  V toku večera so se zvrstile formiranje delovnih predsedstev in komisij, poročila blagajnika in tajnika o delu kluba v 2008, odstop upravnega odbora, prijava kandidatov za funkcije , volitve in natančna obravnava predloga delovanja v naslednjem štiriletnem obdobju.

Za klube presenetljivo dejstvo je, da smo imeli kandidatov za funkcije celo preveč, smernice dela so bile skoraj v celoti potrjene in nov upravni odbor je dobil več kot 15 sklepov ki se bodo izvajali v naslednjem štiriletnem obdobju.

Za novega predsednika kluba smo soglasno izvolili Eda Jušiča, enega naših prvih članov in velikega poznavalca modela 9000, po novem tudi 9-3 I gen in enega redkih v Sloveniji ki zna še kaj pametnega postoriti na  c900.
Edo je lastnik garaže ki hrani več kot osem SAABov in kot pravi je SAAB tako kot zakon. Ko si enkrat notri ne moreš kar ven. Si skupaj v dobrem in slabem.

Občasno se zgodi, da kakega SAABa tudi proda in ko sem se nazadnje čudil zakaj je dal na prodaj svojega Aera 9-3, ko pa je vanj vložil kar nekaj ur in stroškov za odpravo Gremlnov mi je pojasnil, da pač avto ki nima Gremlina in je vse popravljeno preprosto ni zanimiv

Vsekakor nas v naslednjem obdobju čaka delo in veseli bomo če se v članstvo oz delo vključi še kdo izmed obiskovalcev ki tega »privilegija« še ni izkoristil.

 



Napiši komentar

Komentarje lahko pišejo samo registrirani uporabniki.
Prijavite se!

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
<< Nazaj   Naprej >>
© 2024 Slovenski Saab portal