Obiskovalci
Trenutno 5 gostov
Obisk skupaj: 234930411
Zadnji prispevki
Sodelovanje na dobrodelni prireditvi Print E-mail
Mitja Jakša   
nedelja, 17 september 2006
V nedeljo, 24.9 od 10:00 dalje uri bo v Dolu Borovnici (tam, kjer je bilo naše lansko srečanje) dobrodelna nogometna tekma za bivšega člana NK Borovnica, ki je v prometni nesreči postal invalid.. Ideja je, da se pripelje še nekaj reprezentativnih SAAB-ov, mogoče po dva predstavnika vsakega modela.
 
Kogar zanima nogomet, naj omenimo samo to, da bodo prisotni bivši državni reprezentanti (Pavlin, Čeh, Gliha,...). Tekme bodo trajale od 10. ure zjutraj pa do cca. 19-ih zvečer. Kdor se želi udeležiti s svojim SAAB-om, naj bo na lokaciji najkasneje ob 14. uri. Potrebujemo po cca. 2 primerka vsakega modela.
 
Če imate kake tri ali štiri urice časa, bo nekdo sigurno vesel vaše udeležbe.

Opis poti:

Varianta A
Ljubljana, Brezovica, Podpeč, Preserje, Borovnica, nato na križišču desno v smeri proti Vrhniki, peljete mimo Petrola in si ogledate lep kamnit most na levi strani, na S ovinku zagledate ravnino. Na sredini ravnine zavijete desno (ob lipi in kupu drv) na travnik in parkirate vozilo )

Varianta B

Ljubljana, Vrhnika, na semaforju zavijete levo za Borovnico, Bistra, tabla Dol pri Borovnici, peljete skozi drevored hiš in dreves, nato ravnina, ovinek v desno (na desni je gostilna Škorpijon), ravnina, ovinek desno, na sredini ravnine zavijete levo in parkirate vozilo.
 
Prijave na: This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it   ali 031/888-740




Komentarjev (1)
1. 18-09-2006 12:33
hoj
pridem, 93, 2001!
primoz

Komentarje lahko pišejo samo registrirani uporabniki.
Prijavite se!

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
<< Nazaj   Naprej >>
© 2024 Slovenski Saab portal