Obiskovalci
Trenutno 4 gosti
Obisk skupaj: 236331634


Saab servis - 13.12.05 22:53 A kdo vozi svojega Saaba k KOP - CARju v Šiško?
Mislim, samo toliko, da ne bo kdo mislil, da je edini servis KMAG.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab servis - 13.12.05 23:12 Spisek Saab mehanikov je objavljen med prispevki:

http://www.saabslo.com/index.php? option=com_content&task=view&id=13&Itemid=9

Če lahko napišeš kake svoje izkušnje, se priporočamo.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab servis - 15.12.05 18:58 V dveh letih, kolikor imam Saaba, si nisem nabral nobenih izkušenj s serviserji, ker pač ni bilo potrebe.Lahko le zapišem, da so mi hoteli za redni servis(menjava olja in filtrov) pri Kmagu zaračunati 25.000SIT, kar se mi je zdelo preveč.Olje, filtre in svečke menjavam sedaj sam, kar me pride občutnoooo manj.Kopač mi je le enkrat zamenjal kapo "fertajlera", za kar mi je zaračunal 10000SIT.Mimogrede, kako se zategne ročna zavora?(prime komaj na peti zob).
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab servis - 17.12.05 09:57 kaj imas to 9-3 ?

servisi za moj 9-5 na Kmag pridejo okoli 55.000 (z oljem vred)
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab servis - 17.12.05 16:42 Jasno je, da imajo uradni servisi (bilo katere znamke) načeloma precej višje urne postavke kot neuradni mehaniki. Servisi seveda veliko služijo tudi na materialu. Izjeme so pa vedno možne.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab servis - 17.12.05 17:37 Rudi, kateri NG900 pa je tvoj oz. kake barve? Vem še za en NG900 bele barve s kranjsko registracijo, za en modri, ki velikokrat parkira na železniški postaji v LJ, ter za en NG900 turbo na Glavarjevi za Bežigradom.

Morda kateri izmed teh? ... saj veš - ena izmed značilnosti Saab ljubitelja : "ve za vse Saab-e parkirane v neposredni okolici"
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab servis - 17.12.05 20:48 Morda kateri izmed teh? ... saj veš - ena izmed značilnosti Saab ljubitelja : "ve za vse Saab-e parkirane v neposredni okolici"

Moj SAAB NG900S 2.0 je temno zelene barve s petimi vrati .Ta avto sem prvotno kupil za družinske potrebe, zdaj mi je že postal kultni avto.Kako se lepo pelje, kako dobro sediš noter, kako dobro potegne, kako dobro prestižno diskretno vozilo je Saab!
Drugače pa sem se vozil v službo(Elektroservisi) na Glavarjevo, dokler nismo stavb podrli in začeli na novo zidati.Tvoja dva avtomobila sem pa že večkrat občudoval.Predvsem mi je ta star Yenki všeč.
Doma sem pa pri Stari cerkvi v Šiški.V tvoji bližini sem včasih videval en cSaab 900 turbo črne barve, 5 vrat.Kakšen lepotec!Če je naprodaj, ga kupim takoj!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab servis - 19.12.05 18:53 No, tvojega zelenega Saab-a pa še nisem opazil. Tudi črnega turbaša še nisem videl, čeprav sem večkrat slišal, da se vozi v moji okolici.

Jaz sem kupil NG900, ker sem ob menjavi avta pred letom dni želel imeti klasičnega c900, vendar ga nisem mogel dobiti. NG900 je bil najbližji približek; vsi rabljeni, ki so se prodajali takrat 9-3 so bili dizli (kar pa seveda, ni več pravi Saab). Nad NG900 sem tudi jaz pozitivno presenečen; predvsem je to zelo udoben in tih avto; ravno tisto, kar imam pri osebnem avtu najraje.

Yenki trenutno stoji, se mi zdi velika škoda, vsakič ko se pripeljem na parkirišče. Tak stroj, pa se ne morem peljati z njim. Sicer je potreben temeljite prenove; potrebuje novo notranjost (usnje je povsem preperelo, nov strop in tapison po tleh, armatura je razpokana), novo barvo; medtem ko so motor, turbina in menjalnik v dobrem stanju, prav tako je skoraj povsem brez rje. Upam, da mi uspe čimprej pridobiti ene slovenske papirje in se potem lotim postopka na LPP, sicer bo šel za dele.

NG900 nameravam imeti še kaki 2 leti; medtem, ko se od c900, če ga enkrat dobim in zrihtam, najbrž ne bom več ločil, zagotovo pa ne, če bo to Aero ali SPG. Še najraje pa bi imel en kupe c900 za mrzle mesece in cabrio c900 za poleti ... ah ja ...

  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal