Obiskovalci
Trenutno 5 gostov
Obisk skupaj: 237780166


<< Začetek < < 1 2 > > Konec >>
Re:spet problemi - 13.12.13 15:13 Arminator to je photoshop dj mi povej kaj pomeni ,ko mi kar nekaj steje do 20 tam kjer imas ti uro.hvala
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:spet problemi - 13.12.13 15:15 Fuč ekranček? To je klasika ponavadi, a ti drugo vse prikazuje?

Mam jst drugače en SID k lepo kaže uro pa tud skor vse ostalo, samo za dizla se mi zdi, da ga moraš sprogramirat...Naj kdo bolj izkušen pove.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:spet problemi - 13.12.13 16:33 just mee je napisal:
Ej melhi upam ,da ne zrd saaba k mji zivci so se slabsi in zdaj ,ko enkrat ni prizgal razmislam ,da bi ga zazgal je ze vredu ni zamere toda toliko sem napisal ,ker rabim pomoc in ne da se gdo sikira zarad mene..

Ne ni zaradi saaba.Moj saab je že nekaj časa priden fant.Vem,da me bo zaradi tega zdaj,ker sem ga pohvalil že jutri zjutraj začel j...t,s kakim filtrom pa dobro,ga bomo že ukrotili,če bo treba.
Ko si napisal,da bi ga najraje zažgal,sem se nekaj spomnil.
Takrat ko sem ga kupil,so bili sami problemi z njim,kot z kakim pubertetnikom.Takrat me je eno jutro poklicala žena,ko je hotla it v službo z avtom,jaz sem bil že v službi in je rekla.Čuj avto je komaj vžgal,pa sem ji rekel.Ko pripelješ do križišča,ne zvit na glvno cesto desno,ampak levo proti Dravi,ko boš začutila,da imaš mokre noge si na cilju.Takrat izstopi in pokliči taxi in mi nikoli več ne omeni tega avta.Ampak je prevladal razum pri moji ženi in pubertetnika smo ukrotili.
Arminov post me je spravil v dobro voljo in potem salserov še v boljšo.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:spet problemi - 13.12.13 17:45 Mi je pa en reku za tale rele ki se ga montira za vsakokratno vziganje sveck, da pride bistveno ceneje kot 200 evro. Edin pr tem mi ni jasen kolk dela je da bi z gotovostjo trdil za ta znesek. Mam pa tud jst probleme s tem vziganjem in sm pred kratkim menjal cevi povratnega voda pa nc boljse. Pa tud mislim da je vgraditev tega releja samo ena od resitev kaj pa dejansko je vzrok za slabo vziganje to pa itak noben ne ve oz. je res razlogov lahko ničkoliko. Ampak ce bi kupoval se enkrat pa itak bencinca. Gre pa za isti motor l.2004..klasika.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:spet problemi - 13.12.13 17:50 Še vedno nisi točno opisal napake. Čez tipkovnico in monitor ti tako ali tako ne moremo pošravfati avta, ampak z dobrim opisom se ideje lažje krešejo. Torej:
a) se ti dogaja, da obrneš ključ do konca in štarter ne vrti?
b) obrneš ključ do konca in nobena lučka na armaturki ne sveti?
c) motor vergla, a ne vžge?
d) kombinacija

Če obrača, a ne vžge v klancu, potem so 100% zanič cevi povratnega voda ali pa tesnila injektorjev. Cevi lahko precej enostavno zamenjaš (beri), prav tako ti pomaga nepovratni ventil na dovodu (!). Kje imaš ti montiran ventil?

Pred zagonom mora goreti lučka z narisano spiralo; takrat ko žarijo grelne svečke. Prav tako se pred vsakim zagonom prižge lučka s simbolom bošpumpe in v primeru okvare motorne elektronike ostane prižgana (tudi pri pregorelih žarilnih svečkah).

Rele, oziroma "rele" za žarilne svečke je montiran na desnem blatniku. Vklopi ga signal iz glavne elektronike (ki je na črpalki goriva). Parametri vžiganja se lahko spremenijo z vgradnjo bypassa (poceni), s spremembo senzorja temperature (poceni, vendar avto prične več žreti) ali s spremembo parametrov v računalniku (200 €; neke vrste chip tuning).
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:spet problemi - 13.12.13 17:52 Ja drgc vse lepo kaze sam nevem kwa steje kaj mu to pomeni..da smd nebm zarekel danes je bil saab zelo priden ocitno vse resi ce parkiras z nosom navzdol kok pa tjej fantje dodajate dodatke v kestl za ciscenje sob itd ter proti zmrzali,saj razmisvam ,da bi kupil skodvat nemore ali pac?
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:spet problemi - 13.12.13 20:10 Mah, svinjarija iz kesla v šobe in (če se tam ne zapacka) v cilindre. Enkrat sem vlil neko čorbo, a praktične razlike nisem opazil.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
<< Začetek < < 1 2 > > Konec >>
© 2024 Slovenski Saab portal