Obiskovalci
Trenutno 2 gosta in 1 član:
  • Pero
Obisk skupaj: 235809610


9-3 cabrio - pozna kdo? - 17.06.16 12:58 Poznornost mi je pritegnil tale cabrio, ga morda kdo pozna?
Pogledat ga še nisem šel, me pa nekoliko moti da ga ima prodajalec šele dva meseca. Po telefonu je pojasnil, da naj bi ga pridobil na podlagi terjatve oz. ga je prevzel in kompenziral z dolgom. Pa še odjavil ga je iz prometa.

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=10920040
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:9-3 cabrio - pozna kdo? - 17.06.16 13:23 Poznam ga ne, mi je pa nekaj drugega mogoče brez smisla. Zakaj vas moti, kako je bil pridobljen in zakaj ga prodaja? Pojdi pogledat, če je lep, vzdrževan in lepo laufa ga vzemi, drugače pač ne. Naj te ne moti to, da ga ima samo 2 meseca...eni imajo avto 5 let, pa je samo še za v prešo, to ni merilo.

Kolega je zadnjič kupil RS audija, ki so ga vsi spljuvali preko forumov in vsi naj bi ga šli že gledat, avto naj bi bil podrtija...no, na koncu se je izkazalo, da je v 4ih letih imel cela 2 ogleda v živo (on je bil drugi) in da je avto praktično perfekten.

Kar hočem reči je to, da boš manj časa izgubil, če greš pogledat, oz. vzameš s seboj nekoga, ki se spozna na zadeve, če si ne zaupaš. Na podlagi tega vzameš ali pa pač ne.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:9-3 cabrio - pozna kdo? - 17.06.16 15:24 Ne razumem nekaterih, ki so pripravljeni pametovati - postavljati vprašanja sami sebi in podajati vse mogoče odgovore, razen na tistega ne, ki je jasno postavljen v naslovu teme.

Sicer nima smisla pojasnjevati, pa vendar - sem imel do sedaj že kar lepo floto različnih vozil (čez 30), tako rabljenih kot nekaj novih. Na podlagi izkušenj me pri nakupu rabljenega zanimajo prvenstveno samo prvi lastniki, izjemoma tudi drugi ob predpogoju da imajo avto v lasti vsaj nekaj let. Ker so cabrio izvedbe redkejše, dopuščam in toleriram tudi drugačne opcije, ki pa jih želim preveriti tudi s pomočjo foruma - ki je med drugim temu tudi namenjen. Zagotovo obstaja možnost, da avto kdo pozna, kar ne pomeni izključno samo to da ga je nekdo šel že pogledat in takšne informacije so zame za selekcijo pred ogledom dobrodošle, saj bi za samo ogled naredil 100 km v eno smer.

Skratka, ko pa bom poizvedoval in iskal napotke o nakupu rabljenega avta ali informacije v slogu, če ima kdo takšne izkušnje, da je njegov kolega kupil avto, ki so ga na forumih kritizirali bil pa je oh in sploh, potem pa dobrodošli...
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:9-3 cabrio - pozna kdo? - 18.07.16 22:07 Zdravo!

Jaz sem ga sel pogledat. Motor je precej masten, izpusni kolektor pusca, tako da je mrzel precej glasen. Notranjost je kar precej zdelana, streha je zadaj desno na pregibu malo "prenucana", desni dve platisci precej obtolceni... Barva je pa lepa. Zgleda da je bil barvan. Gume so zanic in registriran ni, tko da se ga niti ni dalo probat. Oziroma prodajalec ni bil prav nic zagret, da bi ga sla probat, tako da je verjetno se marsikaj sumljivega. ) Zgleda da caka na nekoga, ki bo samo prinesel denar in ga odpeljal...brez probe. )
Skratka...gleda na zgoraj navedeno...po mojem mnenju precej predrago. Avto rabi precej ljubezni )
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:9-3 cabrio - pozna kdo? - 26.07.16 22:11 Thx pilot, sem nekako tako ocenil že iz pogovora s prodajalcem... Bo pa enkrat prišel na vrsto tudi pravi cabrio.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal