Obiskovalci
Trenutno 1 gost
Obisk skupaj: 236278608


nesreča parkirane 9-5 in njena trdoživost - 02.05.12 10:37 Pozdravljeni saabovci,
Takole je mene danes en model vrgu iz postelje in mi požrl spanec in živce. Kaj pravite kakšna bo škoda, glede na to da je priletel v kolo in odbijač? K sreči sva se zmenila in vse popisala (EP o nesreči) in poslikala poklical sem klicni center in so zabeležili klic.
Upam, da se čim prej popravi. Oba avta sta zavarovana.

Ne privoščim nobenemu. Srečno vozite in parkirajte daleč stran od križišč.

Lep dan želim,
m


  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:nesreča parkirane 9-5 in njena trdoživost - 02.05.12 14:26 Prvo vprašanje, ki se mi poraja, je, kako je temule z Unotom sploh ratalo pridet tako daleč s pasu? Sicer pa mogoče, da celo nič ni, je pa res, da s fotke ni videt, ali je kolo pod kotom. Si se poskusil kaj peljat?
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:nesreča parkirane 9-5 in njena trdoživost - 02.05.12 15:10 Tkole s prve se na Saabu sploh ne vidi poškodb...

Fiat uno je pa skoraj da totalka
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:nesreča parkirane 9-5 in njena trdoživost - 02.05.12 15:31 Tale uno je moral kar pripeljat, ker je pred saabom nagazil robnik presekal gumo in zvil feltno in bum. Jaz sem sicer mojega prestavil brez problemov(nobenega skripanja bog si ga vedi kako bo pri večjih hitrostih), peljal pa se nisem, bom počakal strokovnjake, da ocenijo. Upam, da zavarovalnica "nadarjenega" povzročitelja tudi krije avto vleko in nadomestni avto za čas popravila. Sicer bo šlo pa direktno iz njegovega žepa, me sploh ne zanima.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal