Obiskovalci
Trenutno 49 gostov
Obisk skupaj: 235760260


Moj prvi SAAB 9000i l.89 - 23.04.06 20:39 Ja, takole je šla zgodba: Eno leto sem vozil "krtino", t.i. Nissan Sunny, pa sem se k sreči zavedel, da je stvar smrtno nevarna, sploh na cesti... Mitja me je prepričal v varnost in nasploh prednosti SAABov, ko sem se pa prvič peljal z njegovo 900, sem bil pa že zasvojen. In tako sva odšla gledat nedavno v Savinjsko dolino neko 9000-ko letnika 89... Baje v voznem stanju, da mu manjka le par popravil kozmetične narave...
No, to je bil mislim da tretji SAAB, ki sem si ga šel ogledat, in ta me je prepričal. Par dni kasneje smo ga odpeljali domov in trenutno se z velikim veseljem prevažam po slovenskih cestah. Popravila, ki ga čakajo, pa so sledeča (močno upam, da bodo ta popravila trajala maks. 2-3 tedne):

-Rja!




-Menjava desnih sovoznikovih vrat (pregnita so)



-Menjava blaga na stropu (visi)



-Menjava notranjosti (sedežev, tapet) z usnjeno (električni sedeži)



-Popravilo elektronskih senzorjev (vedno gori lučka za varnostne pasove; lučka za ABS se prižiga in ugaša med vožnjo; zadnja desna šipa se ne odpira ne na voznikovo konzolo ne na navratno konzolo; "šibedah" se težko odpira; osvetlitev na LCD zaslonu potovalnega računalnika deluje le na levi strani; levo ogledalo se ne pomika levo/desno, le gor/dol)

-Priklop ročne zavore (prejšnji lastnik je menjal diske, ročno je pa pozabil nastaviti nazaj.)

-manjša popravila v predelu motorja...

Toliko zaenkrat, verjetno se bo našla še kaka malenkost, a v glavnem je to to...
Aja, priklop brisalcev za luči tudi sledi, so le vgrajeni, niso vklopljeni.
V času, ko to pišem, mi v avtu že igra avtoradio s CDjem... V avtu sem pustil originalne SAABove zvočnike, ki presenetljivo dobro "žgejo"! Tako da bom pustil notri kar te.

Aja, no, takle pa izgleda v celoti:





Nadaljevanje sledi...

Jure
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Moj prvi SAAB 9000i l.89 - 23.04.06 20:48 Dobrodošel na Saabslo.com in čestitke ob nakupu!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal