Obiskovalci
Trenutno 2 gosta
Obisk skupaj: 234630131


<< Začetek < < 1 2 3 > > Konec >>
KOP CAR - 24.08.10 12:21 Pozdravljeni!

Tudi sama moram pohvaliti servis Kop car iz Kajuhove ulice v Ljubljani. V omenjenem servisu sem pred približno tremi leti kupila osebni avtomobil znamke SAAB 93, 2.2 TiD. Moram priznat, da sta mi tako Robi, kot Andraž pomagala pri vseh formalnostih ob nakupu novega vozila, prav tako pa tudi pri prodaji mojega starega vozila. Ob nakupu sta si tudi vzela čas, ter mi rabljeno vozilo tudi v celoti razkazala.

Z nakupom novega vozila sem zelo zadovoljna, saj z le tem (razen obveznih letnih servisov) nimam težav. Kot sem že omenila, sem do sedaj redne servise opravila na omenjenem servisu Kop car, servis pa je bil opravljen v najkrajšem možnem času in razmeroma poceni.

Prav tako naj omenim, da sem pred letom dni, s svojim vozilom, na parkirišču imela manjšo prometno nesrečo. Ker sem sama zelo nevešča pri tovrstnih dogodkih, sem se odločila, da pokličem Roberta, ki mi je posredoval VSE informacije kako postopati v takšnem primeru. Po obisku Zavarovalnice sem vozilo na popravilo odpeljala v delavnico na Kajuhovo, ter prevzela brezplačno nadomestno vozilo, za kar sem jim bila zelo hvaležna, saj se v današnjam času brez avtomobila skoraj da ne da živeti. Po slabih 4-ih dneh sem popravljeno vozilo prevzela na servisu, kateri se je povezal z zavarovalnico, ter me ob tem rešil vseh nevšečnosti.

Kljub vsemu naj še enkrat pohvalim vse zaposlene v poslovnem subjektu Kop Car! Kar tako naprej!!!!!

Zadovoljna uporabnica Saaba in servisa Kop Car. Mojca



  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 13:24 Aha, koliko so ti pa Mojca plačali za to reklamo? Napisala si tako, kot najbl samohvalni letak od recimo kupujte v Lidlu, kjer imajo najboljše hruške in banane, celo po najbolj "ugodnih" cenah...

Kopač ima NAVITE CENE!!!

  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 13:56 poceni robo dobiš v trstu na ponteroši in v gorici v raštelu!
še vedno velja - za mal denarja, mal muzike. plačaš kak evro več, a veš, h komu moraš, če je kaj narobe! jaz sicer s kopcarjem nimam nič opravit, vempa, kako sem kupoval in kaj sem dobil!

če želiš poceni saaba, jih na nizozemskem, v belgiji, na danskem in v italiji dobiš, kolikor jih hočeš... če bo kaj narobe, pa...
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 14:05 Kopač se pomoje ne gre tako prozorne/poceni (anti)reklame.

"Celo svoje življenje sem bila nesrečna, odkar uporabljam blablabla pa se mi je življenje korenito spremenilo...".

Temu da avto dela 3 leta brez težav se danes reče sreča, ne zasluga mehanika.

Jaz sem bil do sedaj s Kopačem zadovoljen, res pa je da sem ekstremno potrpežljiv. Včasih je treba malo priganjat, čakat, kakšno stvar 3x omenit, 2x napisat, drugače se pozabi. Pa za mladinca(-e) tam tudi nisem povsem prepričan da vedno ve(do) kaj dela(jo).
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 14:11 Primoz je napisal:

če želiš poceni saaba, jih na nizozemskem, v belgiji, na danskem in v italiji dobiš, kolikor jih hočeš... če bo kaj narobe, pa...


Tudi pri Kopaču jih je precej iz italije. Kar pa ne pomeni da je karkoli narobe z njimi. Glede na število prodanih novih pri nas drugače tudi ne more biti.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 14:52 Predragi Lukic!

Spoštujem tvoje mnenje o mojem (predhodnje) napisanem komentarju glede servisa Kop Car. Če si človek zasluži pohvalo, mu jo bom pač dala. Res pa je, da nimamo vedno vsi enakih izkušenj - še posebej ne pri nakupovanju, ter servisiranju vozil.

Žal mi je, če si imel s Kop Carom slabo izkušnjo. Jaz je pač nisem imela, zato upam, da sprejmeš tudi mnenje, predvseem pa mojo pridobljeno izkušnjo.

Jaz lahko samo še enkrat zatrdim, da sem imela oz. še vedno imam zelo dobre izkušnje (morda ker sem ženska), to pa ne pomeni, da mi mora za kakšno pohvalo kdorkoli karkoli plačat. Oprosti, ampak očitno gre pri tebi za tipično SLOVENSKO ZAVIST.

Lep pozdrav vsem,

Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 15:53 Predraga Mojca,

pa kakšna zavist neki. A zavistni smo pol mi vsi ostali vozniki Saab-ov, k dobimo pri ostalih dobaviteljih ali pa tujih trgovcih večino delov za 100, 200 ali še več evrov ceneje? Pa kje je tu logika razen ta, da pač hoče zaslužit...

OK razumem tebe k najbrž nimaš dovolj tehničnega znanja in seveda ne boš šla sama na NET in počekirala, kolk kaj stane. Sej je Kopač prijazen pa vse, sam k pa računa, pa tudi veliko ZARAČUNA glede na materijal in delo, ki je opravljeno. Bullshit, smo svoje konjiče peljal tudi že ostalim mehankarjem, pa so lih tako poštimal Saab-e za dost manj denarja, in to kvalitetno.

Pač, kakor kdo želi in zna...
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 17:58 Lukic,

po vsej verjetnosti res ne sedim ves dan na netu in kritiziram vse po vrsti, ampak.... no, ne želim biti nesramna. Očitno ženske na svoj način podamo in sprejemamo kritiko(pa da ne bo pomote, nimam popolnoma nič proti moškim-brez vas bi bil svet....).

Moram pa ti pritrdit, da res nisem strokovnjak za iskanje razno-raznih avto-delov preko NETA, ampak če si dobro prebral moj prvi komentar, tega (za enkrat) spoloh ne potrebujem!!! Moj avtoček je popolnoma super - brez okvar, čeprav z njim dnevno naredim okoli 300-ta čudeže).

Edini strošek, ki ga imam z vozilom je redni servis (menjava filtra, olja,..., ter ostale osnovne stvari). Očitno imam res srečo (pa čeprav sem vozilo kupila v Kop Car-u).

Lukic veliko užitkov v vožnji saaba ti želim, pa da bi le ta bil čim redkeje pri serviserju.

P.S Če že kupiš takšno vozilo, se moraš zavedati morebitnih okvar.Te pa seveda odpravi pri tebi najljubšem serviserju (seveda če preko NETA pregledaš in naročiš dele, ki jih potrebuješ, nato pa še sam zmontirtaš res nekaj prišparaš). Jaz vem, da za enkrat še ne nameravam menjati svojega.

Saj veš sto ljudi, sto čudi! Pa brez zamere!

LP, Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 18:02 Ah na teh uradnih servisih nikoli nisi siguren...skoz te neki nategnejo, če ne po eni strani pa po drugi..

Ko enkrat najdeš vaškega mehanika, po možnosti še kolega si rešen

Kako je drugače pri KOP-CAR, tisti, ki ste vozili tja? Ok ima drage dele ampak a vsaj zrihta kot je treba? A pove pošteno kaka je situacija al neki muti in upa, da ne štekaš kaj govori.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 18:08 Arminator,

jaz ti lahko povem samo pozitivne izkušnje, ki sem jih imela s servisom v Kop Caru. Je res, da nimam večjih okvar vozila, ampak kar se tiče samega servisa, ti zagotavljam da so super.

Po mojem bo najbolje, da še malo prebrskaš po portalu, potem pa se po občutku odločiš za svoj servis. V primeru, da s servisom oz. popravilom ne boš zadovoljen, ga lahko še vedno odpelješ drugam.

LP, Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 19:08 lp

Sem pelov že parkat tja,pa nisem mel občutka "da nekaj muti in upa da ne vem kaj govori"

Ja cene so res kr "high".Ampak mislim da so na vseh pooblaščenih servisih take,mislim za vse znamke.(sploh tist ventilator za 400 eur sem mal prehiter zamenjal)

Aja pa moj stroj je bil karamboliran tk da sem večkrat tam
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 19:58 Lukič,

vozil sem tako na KMAG kot h Kopaču in sedaj na AH Moste (še nekaj mesecev je v tovarniški garanciji) in moram takoj zapisat, da nikjer, niti na KMAG-u nisem imel nekih slabih izkušenj.
Pri tvojem zapisu me je zmotila ta primerjava z internetno prodajo - ja, sigurno drži tvoja trditev, ampak to isto drži za praktično vse ostale stvari, ki jih kupujemo tako dnevno kot le občasno.
Samo zato ker dobim kontaktne leče kar nekaj ceneje po netu še nikoli nisem šel do mojega optika in mu to očital, saj ima možakar sigurno nekatere višje stroške poslovanja zaradi zaloge, zaposlenih, različne dioptrije na zalogi, poslovni prostor... itd.
Verjetno tudi Billa Gatesa tisti DVD stane le kakšen dolar, pa ga plačam preko €300.
Pa pšenica je tudi le po nekaj centov za kilogram, kruh v Mercatorju pa je... in tako neskončno naprej.
Da ne pozabim - še Viagro mi ponujajo po smešnih cenah vsak dan po mailu!
Lukič, upam da razumeš mojo misel.
Sigurno pa bi nam prišel prav konkreten primer tvojega nakupa npr. ta in ta kos je tu toliko €, po netu tam in tam pa je bil toliko €.

Pa brez zamere.

LP
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 19:58
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 24.08.10 21:14 Primer: DI kaseta (potrošni material pri bencinarjih). Cena pri pooblaščencu 275 EUR, cena na ebay.co.uk 160 EUR s poštnino (nov, original del).
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 09:05 Kaj je DI kaseta ???
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 09:21 "Sigurno pa bi nam prišel prav konkreten primer tvojega nakupa npr. ta in ta kos je tu toliko €, po netu tam in tam pa je bil toliko €."

OK Mojca vse lepo in prav, pa še tebi Palcek nekaj primerov od mene in kolegov, ki so povpraševali pri Kopaču:

Servis EGR ventila - kolegu je hotu računat 800 EUR!, EGR ventil dobiš za http://trgovina.kruno.si/agr-ventili/agr-ventil- opel-elektri-ni.html, menjaš pa sam, tko kot je to enkrat mislim da Salsero že opisal.

Servis menjave filtra trdih delcev, Kopač nastavil ceno 3.500 EUR!, se vam zdi to OK?

Menjava Xenon žarnice, cena pri Kopaču kar za celo luč 350 EUR, zamenjati pa je bilo potrebno samo žarnico, ki stane 50 EUR! Če gre še balast, to stane še dodatnih samo cca. 50 EUR.

Kolega vprašal za Cup holder na armaturki (9-3 od `02 dalje), cena pri Kopaču 140 EUR, na netu ga dobiš že od 60 do 80 EUR s poštnino vred!

Cena za klinčev DVD navigacijo Western Europe (samo DVD brez elektronike, da se razume) - do letnika `06 - Kopač 540 EUR!, cena že pred leti na netu 80 EUR.

Da ne omenjam priklopa na računalnik, če nisi lih vešč tehnike, ti Kopač mirno zaračuna lahko tudi 40 EUR samo za priklop in diagnozo, ki jo spusti v 20 sekundah skozi...

itd...
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 09:39 DI(direct ignition = direkt užig)
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 09:57 Pa še to, Kopač je pred časom znancu prodal karavana 9-3 l. `07, uvožen iz Nemčije. Kmalu zatem se je po slučaju ugotovilo, da prevoženi kilometri uradnih servisov in kilometri ob nakupu pri Kopaču ne štimajo. Dokazano je, da je ravno Kopač navrtel km nazaj, in to za precej! Zadeva je na sodišču, baje da so tudi na uradnem servisu v Nemčiji popizdili!

Tolk o izkušnjah nekaterih pri tem mojstru.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 10:02 Lukič,

vidim da nikakor ne uspeš dojeti mojega posta o internetni prodaji.

Sicer pa je priklop na tester na AH Moste €48,00, tako da jim bom poizkusil ceno zbiti. Hvala za info.

Tvoj link za EGR ne funkcionira, stran ne obstaja.

Xenon luč (za 9-3 model 03-07) stane ca. €550,00, tako da dvomim da bi jo kdo prodajal za €350,00 - če govorimo o novi seveda.

Tista o €3500,00 za filter trdih delcev je pa malo bosa, si mislim da ni SAABovca ki bi to ceno pogoltnil kot tudi servisa, ki bi to nastavil.

LP
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 10:15 Evo Palcek, dodajam še ta link, k cena je povsod tam tam: http://www.herkules.si/index.php?productID=48216

Za Xenon je Kopač ponujal staro luč, potrebna je bila le menjava žarnice!, kr neki.

Ja ta za trdi filter je malce bolana, a tko je.

Glede internetne prodaje pa, resda kaj ni original, ampak Saab-i pa tudi če so že vredni zlata, niso iz zlata! Zato se požvižgam na njihove original dele iz fabrike. Primer litih platišč, kot da so iz platine, majo ceno 1.200 EUR za štiri 17 col, ko pa dobiš ostale litke od priznanih proizvajalcev (ne mislim replik za Saab) fino lepe in moderne že za cca. 450 EUR.

Tko da še enkrat, po lastni presoji in znanju.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 10:23 lukic je napisal:
Pa še to, Kopač je pred časom znancu prodal karavana 9-3 l. `07, uvožen iz Nemčije. Kmalu zatem se je po slučaju ugotovilo, da prevoženi kilometri uradnih servisov in kilometri ob nakupu pri Kopaču ne štimajo. Dokazano je, da je ravno Kopač navrtel km nazaj, in to za precej! Zadeva je na sodišču, baje da so tudi na uradnem servisu v Nemčiji popizdili!

Tolk o izkušnjah nekaterih pri tem mojstru.

Tole resno ali kaj? Drek, pa sem milsil, da je vsaj to en servis, kjer lahko z nekim zaupanjem avto najdem.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 10:57 Ja Drifter, tole je resna stvar, ki se je mal za vprašat. Sej to itak delajo skor že povsot, poznam primer, k so pri uradnem prodajalcu Audi zbili na novem testnem Q7 iz 5.000 km na vsega 100 metrov, prodali pa eni direktorci potem kot da je lih pršu iz tekočega traka.

Je en tipo, ki na poziv od sebi poznanih pride s kompom in ti spusti programček skozi, da mal skreka in potem navije km. Računa pa kr dost. Kopač pa itak ima že sam komp pa dovolj znanja. Morda ga bo pa ta primer izučil, da se s folkom in resnimi kupci ne zajebava. Ma ne moreš zbijat km za 50.000 in več na vzdol, halo!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 12:03 http://www.zurnal24.si/crna-kronika/zaradi- reklamacije-grozil-z-bombo-181540/clanek

  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 13:00 Sicer je pa z zbijanjem kilometrov tako. Recimo v Nemčiji tega prav gotovo ne bodo naredili, ker imajo zelo stroge sankcije glede tega.

Pri nas je pa tako, da tiste še bolj balkanske avtohiše ali prodajalci avtomobilov, ki bi radi več zasložili na račun kilometrov hitro popravijo kilometre navzdo ampak ponavadi ne za samo 50000km ampak za kar eno obdobje glavnega servisa caa. 100000km in vrtenje kilometrov nazaj je zelo poceni storitev in lažja in manj opazna kot pri starih analognih števcih. Imajo pa v večini avtomobili beleženje kilometrov na večjih točkah na vozilu (recimo v zadnjih kolesih)

Avtomobili boljšega razreda so ponavadi službena vozila ali vožena na daljše relacije zaradi udobnosti tako, da vsi avtomobili uvoženi iz tujine v večji meri nihče nima v treh letih pod 150000km.

Če ste pa pozorni so pa sedaj tudi pri nas na tehničnih pregledih pričeli vpisovati stanje kilometrov vozila, tako, da bo čez par let zanimivo ko boš kupil rabljeno vozilo in ga prišel registrirat ugotovil, da se ti kilometri vrtijo nazaj in ne naprej haha
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 13:20 Meni se zdi vse skupaj samo tako bedno ... kako naj recimo servisu, kjer so dokazano (!) nekoč vrteli nazaj kilometre, potem zaupam, da je vgradil zares novi del (in ga ni vzel iz kake razbitine), da je motorno olje res dražje znamke, da je delo vzelo res 10 ur ... če imajo v genih nepoštenost? Še posebej "opalijo" po moje ravno kake "Mojce", ki nimajo pojma o strojnih zadevah - prijaznost že dajo zastonj, na dele pa usekajo hudo maržo, za katero "Mojca" sploh ne ve.

Mi zna kdo povedati kje obstaja kak drugi dober Saab servis? AH moste naj bi bili začetniki, saj so ravno dobili zastopstvo, KGMA pa naj bi ukinil servis za Saab, poleg tega pa so tudi bili na slabem glasu. Obstaja kak servis na Štajerskem koncu? Hvala za informacije, kupoval bom Saab-a, pa ga moram najprej pregledat nekam pelat, pa kasnej servisirat.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 13:40 Težko bo !!!
Tudi jaz imam velik nezaupanje v servisrje.
Osnovne stvari kot so olje in manjše bolj enostavne stvari zamenjam raje kar sam ali sem poleg serviserja in olje prinesem sam, ker ravno pri olju je lahko ogromen zaslužek plus tega ne veš kaj ti točijo iz tistih sodov.
V resnici se zavedajo, da se še nobeno vozilo ni pokvarilo, ker je bilo v avtomobilo olje namreč če ga ni bilo.
Primer: VW servis dobi olje Aral po 5eur proda ga za 23eur. Avtomobil ima predpisanih 4 litre natočijo ga le 3 litre, poleg vsega računa še delo in po vrhu sigurno ne počaka da se staro olje popolnoma izteče.
Račun za pol urce dela 100eur stroški 20eur.
Ni izmišljeno ampak iz izkušenj.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 14:01 Tudi pri Kopaču jih je precej iz italije. Kar pa ne pomeni da je karkoli narobe z njimi. Glede na število prodanih novih pri nas drugače tudi ne more biti.

saj nisem rekel, da je nujno kaj narobe z njimi... je pa dejstvo, da je možnosti več, če igra največjo vlogo cena.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 14:29 Ko so mi v pri kop car povedali da ma avto fuč nek gumijast blažilec tresljajev pri motorju in da stane 300 eu sem takoj klical v moste razložil kaj rabim in drug dan dobil nov originalen kos za 180.
Nesel takoj h kop car kjer so mi rekli da del ni tapravi in tako spet nazaj na moste vrnit del naročit tapravega čakat 2 dni in na koncu plačat isto ceno kot pri kop car s tem da je bilo še kup telefonov in laufarije.

Original deli so pač dragi in takrat šele veš kaj voziš.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 25.08.10 17:30 Če se ne mudi je v tujini original (skoraj) vse cenejše. Z poštnino vred.
Še posedej takrat ko je cena pri nas preko 100€.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 07:08 Lukic inb Samon, zdaj sta me pa res razkurila!!!!!!

Kot prvič bom obema pojasnila, da očitno res nimam toliko tehničnega znanja glede vozil (to pa ne pomeni, da sem laik na tem področju)in časa viseti na NETU in kritizirati vse po vrsti. Lukic,sploh znaš napisati vsaj eno pozitivno kritiko (pa ne mislim na servis Kop Car), ampak na splošno???? Jaz je še nisem zasledila!!!!

Pa da nadaljujem! V celoti se strinjam s Palckom, glede kupovanja preko NETA. Lukic je omenil, da je že pred leti na NETU našel ta in oni del, sedaj pa ceno (ki je veljala za določen del PRED LETI NA NETU)na široko razglablja na tem forumu. Ej človek, pojdi s časom naprej!!!! Leto 2010 je že!!!

Kot je že več oseb na tem portalu komentiralo, da so vozila pri Kop Caru iz tujine, sem v to prepričana, saj je tudi moje vozilo uvoženo z Italije. To pa še ne pomeni, da je zaradi uvoza kaj slabše. Mi želite povedati, da imajo v Italiji in Nemčiji drugačne ceste, voznike ipd.?

Glede spreminjanja realnih kilometrov pa JE MOJA MISEL NATANKO TAKŠNA: Lukic je zopet omenil, da je Kop Car spreminjal kilometre in da je zadeva na sodišču. Že beseda na sodišču mi gre na ...! V kakšni fazi je na sodišču? Veliko ljudi se poslužuje besede na sodišču, takoj ko na policijo podajo pisno, ali pa ustno ovadbo. To pa še ne pomeni, da bodo policisti podali na OS kazensko ovadbo (saj gre za predkazenski postopek, v katerem zbirajo obvestila in dokazne predmete, ki bremenijo osumljenca) in da gre zadeva do državnega tožilca (ki pregleda utemeljenost s stranni policistov podane kazenske ovadbe), nato pa šele (če je utemeljena) do preiskovalnega sodnika, ki odloči oz. na podlagi dokazov presodi utemeljenost oz. resničnost podane ovadbe. No to je samo (na kratko) postopek besede na sodišču! Glede na to, da pa vas je že več omenilo, da so vozila kupljena in uvožena z različnih držav, pa ti že zdrava logika pove, da se ti kilometri lahko spremenijo že pred nakupom Kop Cara. Kakor je meni znano, jih Kop Car ne kupuje od avto hiš (v to nisem prepričana), zaradi česar se lahko vse skupaj preuredi že pred nakupom vozila s strani Kop Cara!!!

Lukic, ko bo zadeva pravnomočna, mi prosim sporoči, pa da vidimo kje smo!!! Včasih se počutim, kot da prebiram Slovenske novice! Velik naslov, vsebina pa ... no comment, da o preverjanju informacij ne govorim!!

Če vam je tako težko voziti saaba in imate tako veliko težav, ne vem zakaj še vstrajate pri tej znamki vozila. Kupite fičkota pa bo!! Poleg tega pa boste prišli še do poceni rezervnih delov, saj jih boste lahko našli na kakšnem odpadu (no, res je, da so fičkoti že malce stari in tudi delov ne boste dobili tako zlahka).

Lep pozdrav vsem privržencem in zadovoljnim voznikom saabov!!

Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
<< Začetek < < 1 2 3 > > Konec >>
© 2024 Slovenski Saab portal