Obiskovalci
Trenutno 2 gosta in 1 član:
  • Pero
Obisk skupaj: 235809576


Saab 93 aero - 12.04.12 23:26 Lep pozdrav

Po treh letih lastništva saaba 93 1.8t l.2003(zelo zadovoljen)postajam pravi zasvojenec tako da resno premišljujem o nakupu še enega saaba (starejšega)ki bo predvsem namenjen užitkom zato ker pri trenutni 93 (ki ostane za daljše vožnje) čutim primanjkljaj konjev(prej volvo 850 t5).Skratka gledam 93 1 generacija aero coupe.Trenutno je na avto.net točno to kar si želim in bi prosil če kdo pozna oz. si ga je že ogledal da poda kakršenkoli uporaban komentar.
Pa še link:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5447967&show=1
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 05.05.12 16:26 Za ta avto vem edino, da se že res dolgo časa prodaja...

Verjetno zaradi cene, saj ne da je visoka ampak zanimanja za te avte je pri nas premalo, da bi lahko postavil takšno ceno.

Drugač pa "go for it", tudi sam vozim Aera in sem zadovoljen... Čeprav je bil prvotno v načrtu 5 vratni navaden model s kakimi 50 konji manj.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 05.05.12 23:39 14 dni nazaj sem bil na ogledu.Noben prodajalec ali kdorkoli ni niti prišel zraven, ne pa da bi vprašal a me kaj zanima,ali pa da reče vsaj "dober dan".Avto je odzunaj zelo umazan,streha je na sredini poškodovana in tam rjavi,zadnji levi blatnik mi je malo sumnjiv-verjetno barvan,ni pa nujno glede na to da je zelo zelo umazan.Kako je pod haubo in not pa nažalost nevem.Kako motor dela oz. nedela pa????
Skratka meni se ne mudi.Čakam nekoga bolj resnega.
To da se dolgo prodaja vem.Zanimanje je verjetno "ogromno" tako da mislim da bi se pri ceni verjetno dalo kaj zmeniti.Ampak kako naj ga kupim če tam ni nobenga ki ga hoče prodati?
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 06.05.12 12:22 Verjetno se je treba najaviti za ogled. Vsekakor je pa tam telefonska številka prodajalca in se pokliče in verjetno najavi, da ti avto pripravijo za ogled...to je samo moja predpostavka.
Drugače je pa cena absolutno pretirana glede na to, da se avto prodaja že toliko časa.
Avto je treba videti in preizkusiti. Vprašanje, če si avto zasluži tako ceno. Mogoče so pa pripravljeni ceno spustiti.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 06.05.12 13:05 Zakaj naj se najavim?Gre se za firmo ki se ukvarja z prodajo avtomobilov in imajo na parkirišču cca 30 avtomobilov in so vsi razen saaba oh in sploh popedenani odzunaj.Dvorišče je bilo odprto, v pisarni zraven pa ni bilo nobenga.Pa še ena stvar je Rudi.Ti si delno "kriv" da jaz iščem saaba.Takrat ko je Kopač prodajal enakega sem imel v službi ene opravke zjutraj in sem z pripravljenim denarjem prišel tam in kaj se zgodi,avta ni, ti pa prineseš tablice not v pisarno in jih pustiš na mizi in Kopač pravi da je že prodan.Eno uro sam zamudil,tako da si mi ga pred nosom spiz...
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 06.05.12 15:33 Nikar se ne sekiraj. Jaz sem kupil od Rudija avto, če ga boš kadarkoli želel kupit, me lahko kontaktiraš. Saj veste kako je, vsaka stvar ima svojo ceno Ta avto je začasen, ker sem ljubitelj Volva, le da trenutno v ponudbi ni nič pametnega, do takrat ga bom imel ... to pa se lahko zgodi karkoli. Avto je sicer super, sploh sedaj ko sem ga spravil v top stanje, samo še rack brace kit in vožnja bo odlična! Sicer ga poceni ne dam, vendar vem kaj vozim, oz. v kakšnem stanju je avto. V glavnem, kadar boš želel, pokliči - 040 887 257, Jaka.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 06.05.12 17:53 pronto je napisal:
Zakaj naj se najavim?Gre se za firmo ki se ukvarja z prodajo avtomobilov in imajo na parkirišču cca 30 avtomobilov in so vsi razen saaba oh in sploh popedenani odzunaj.Dvorišče je bilo odprto, v pisarni zraven pa ni bilo nobenga.Pa še ena stvar je Rudi.Ti si delno "kriv" da jaz iščem saaba.Takrat ko je Kopač prodajal enakega sem imel v službi ene opravke zjutraj in sem z pripravljenim denarjem prišel tam in kaj se zgodi,avta ni, ti pa prineseš tablice not v pisarno in jih pustiš na mizi in Kopač pravi da je že prodan.Eno uro sam zamudil,tako da si mi ga pred nosom spiz...

Tja, kaj ti naj napišem v odgovor? To je pa zato, ker sem se jaz prejšnji dan najavil pri Kopaču...

Hmm, kot ti je napisal jptice, avto ti je na sedaj spet na voljo(upam staviti, da je boljši od tistega srebrnega). Pa ne pozabi ga prej poklicat! (hecam se!)
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 07.05.12 12:29 jptice je napisal:
Nikar se ne sekiraj. Jaz sem kupil od Rudija avto, če ga boš kadarkoli želel kupit, me lahko kontaktiraš. Saj veste kako je, vsaka stvar ima svojo ceno Ta avto je začasen, ker sem ljubitelj Volva, le da trenutno v ponudbi ni nič pametnega, do takrat ga bom imel ... to pa se lahko zgodi karkoli. Avto je sicer super, sploh sedaj ko sem ga spravil v top stanje, samo še rack brace kit in vožnja bo odlična! Sicer ga poceni ne dam, vendar vem kaj vozim, oz. v kakšnem stanju je avto. V glavnem, kadar boš želel, pokliči - 040 887 257, Jaka.

Prihrani ga raje zame dej

Drugač pa brace kit bi moral že ta teden prit do mene.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 07.05.12 14:07 pronto, pišeš: ...postajam pravi zasvojenec tako da resno premišljujem o nakupu še enega saaba (starejšega)ki bo predvsem namenjen užitkom zato ker pri trenutni 93 (ki ostane za daljše vožnje) čutim primanjkljaj konjev...

S partnerko imava dva Saab-a, eden od teh je moj 9000Aero. Imam ga bolj kot ljubitelj Saab-ov in se zelo malo vozim in večkrat me prime, da ga prodam, razlogi so pa tukaj predvsem finančni. Potrebujem manjši avto in z manjšo potrošnjo goriva, za kdaj pa kdaj sem in tja zapeljat in nič več. Glede na tvoje besede, s katerimi si v bistvu opisoval mojega Saab-a, si me spet vzpodbudil k temu, da bi ga, sicer z muko, prodal.... na koncu koncev pridem do zaključka, da ne potrebujem tako dobrega avtomobila, ki mi stoji na parkirnem prostoru oziroma pod nadstreškom....če si slučajno zainteresiran, pokliči na 040 684 241, a za manj kot 2000eurov ga niti slučajno ne prodam...lep pozdrav
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 07.05.12 21:16 To se pa fajn sliši. Egon, a bi rad imel še eno 9000-ko Aero? Jaz takoj menjam z mojim doplačilom
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 93 aero - 08.05.12 08:27 Matija, res rabim kaj manjšega, drugače je pa tudi tvoj še vedno lep in dober...lep pozdrav
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal