Obiskovalci
Trenutno 51 gostov
Obisk skupaj: 235833043


Težava z vžiganjem - 23.02.07 15:04 Pozdravljeni,

Imam 9-3, letnik 2000 in se mi občasno zgodi, da ne morem vžgati avta. Ko vtaknem in obrnem ključ, mi javi: key is not accepted. Potem pa po nekaj poskusih in rukanjih ključavnice ponovno vžge.

Zanima me, kaj se da narediti, da ne bi veliko stalo. če je težava v kakšnih senzorjih v ključavnici, bi raje videl, da se to izključi.

Hvala in LP
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Tezava z vziganjem - Key is not accepted - 30.10.11 17:06 Pozdravljeni,

glede na to, da je Sašo po enem postu obupal nad forumom 4 leta nazaj, bom obudil tematiko, kajti meni se je zgodilo isto.

Imam 9-5 l.99, in tudi po odklopu akumulatorja čez celo noč še vedno ne morem zaverglati avtomobila, SID javlja napako "Key is not accepted"...

Prvič se je to zgodilo pri segretem motorju, potem pa hladen iz čistega mira po 30em poskusu zalaufa . Napake ne znam diagnosticirati, je pa precej nepredvidljiva in se avtomobila skoraj ne upam ugasnit, če ni nekje parkiran, kjer lahko počaka čez noč.

Ali ve kdo kaj več o tem?


Hvala in Lp
Der Blaue Reiter
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Tezava z vziganjem - Key is not accepted - 30.10.11 18:18 Po izkušnjah z Volvi bi rekel, da se ti je "razkodiral" ključ. Če imaš rezerven ključ, poskusi z njim, sicer pa mislim, da boš moral kupiti in dati kodirati nov ključ.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Tezava z vziganjem - Key is not accepted - 10.11.11 14:56 Neprijetnost se še vedno pojavlja, zato sem povprašal edota za nasvet, ki mi je predlagal trik, ki dobesedno pali

Če se na SIDu izpiše spodnja napaka, ključ ponovno obrneš in obenem držiš še tipko za odklepanje avtomobila ter avto zavergla!!!
Der Blaue Reiter
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal