Obiskovalci
Trenutno 1 gost
Obisk skupaj: 234910767


LPG - 30.05.16 13:08 Zivjo, imam moznost dobit celotno Lpg napeljavo, ki pa je sicer za V6 motor in me zanima ce kdo ve ali se splaca oz. je sploh mogoce to napeljavo prilagodit tako da bo sla na 4 cilindrski motor?
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:LPG - 30.05.16 14:54 Ti zdilam mojga Saab-a
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:LPG - 30.05.16 16:05 Tehnično se da izvesti, pač priklopiš samo 4 injektorje. Ovire (verjetno je bila napeljava prej v drugačnem avtu):
1. Potrebno bo na novo skalibrirat LPG računalnik, da bo pravilno delal s tvojim motorjem. Za nekatere LPG sisteme se dobi USB kabel na ebayu za par fičnikov, za druge pa je potreben obisk pooblaščenega servisa.
2. Ali LPG tank paše v tvoj prtljažnik/prostor za rezervno gumo
3. dolžina cevi, nastavek za tankanje
4. uparjalnik je dovolj močan za poganjanje turbo motorja (ne vem, za kakšen avto gre)
5. kako močni so injektorji - pri turbo saabih (po možnosti stage1+) je kar velika moč na cilinder. Pri V6 motorjih je ustrezno nižja moč na posamezen cilinder, zato so LPG injektorji ponavadi manj zmogljivi
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:LPG - 30.05.16 22:08 Okej super, hvala za izcrpen odgovor Skratka ce prav razumem se z nekaj prilagoditev da, tako da zdaj vem, da je stvar tudi zame uporabna Skrbi me tank, ostalo bi moral bit vse ok, ker je avto N/A, preprogramirat ga pa lahko magar tud nekomu peljem, verjetno bom ta strosek hitro prinesel not z gorivom
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal