Obiskovalci
Trenutno 58 gostov
Obisk skupaj: 237188307


danes ali jutri ga kupim :) - 10.07.07 06:32 Sicer se prvič oglašam na forumu, ampak od lani jeseni, ko sem vozil prijateljevo 9000, mi Saabi ne dajo miru.
Že nekaj časa po malem gledam oglase za kakšno primerno 95. Sanje so sicer 900 ali še kaj starejšega, ampak ta pride na vrsto kot drugi. In kot vedno, se prave zadeve pojavijo ravno tam, kjer si ne misliš. Ko sem z biciklom šel v službo sem na parkirišču trgovca s kotičkom očesa zagledal Saaba. Seveda sem takoj zavil pogledat, kakšen je. Ko sem ženi omenil, kakšne barve je zunanjost in notranjost, je rekla, da bo v redu. Sledila je testna vožnja in preverjanje stanja. Problem je samo še to, da sem pred 10 dnevi denar vezal na banki in zdaj iščem variante, da spraskam skupaj finance. O tem, da v službi nismo govorili o drugem, pa da sem cel net prečesal po dolgm in počez ter telefoniral na sto koncev in preverjal kako je z avtom seveda ni treba pisat....
Seveda bo verjetno treba kaj porihtat, ampak računam tudi na nasvete foruma in dobre mehanike. Razlog za navdušenje nad Saabi je tudi ta forum in ostale spletne strani o Saabih.

Kakšen predlog, kaj in kako naj še počekiram preden plačam?

Upam, da se vidimo na naslednjem srečanju saabovcev.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Odgovor:danes ali jutri ga kupim :) - 10.07.07 07:08 Za kateri model gre? 9-5? Bencin ali dizel? Letnik?
Pred nakupom kateregakoli SAAB-a je NUJNO potrebno, da gre zraven nekdo, ki zelo dobro pozna konkreten model, kajti slabo vzdrževan SAAB se lahko tako zelo maščuje...
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Odgovor:danes ali jutri ga kupim :) - 10.07.07 09:02
Šiiiiit!
Ko sem se ob 8h zjutraj pripeljal na dvorišče ga ni bilo več.
Včeraj ob 6h zvečer me je nekdo iz Lj prehitel. Več raje sploh nisem spraševal.
Mislim, da sem si sam kriv, ker sem preveč dobro preverjal, kako je z avtom.
Bil je 95 letnik 98 2,3 low preasure z vso opremo razen kake malenkosti in z bež usnjem. Vzdrževan pa je bil tako, da boljše se skoraj ne da. Zraven tega je pred kratkim bil obnovljen motor. Ima nekaj čez 200000km. In vse to za 4500??
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal