Obiskovalci
Trenutno 6 gostov
Obisk skupaj: 235752525


Saab 9-3 novinec - 05.06.08 13:42 Pozdravljeni,

Nja se še jaz pohvalim, da sem od januarja letošnjega leta ponosni novinec Saaba 9-3 (8-2004 Vector, 2,2TID). Avto je pripeljan iz Italije. Do sedaj nisem imel nobenih večjih problemov naredil sem pa že okoli 25.000km.
Lahko pa povem eno zgodbico, ki se mi je pripetila takoj po prvih 1.000km. Vozim se iz MB proti LJ po avtocesti (tempomat) in kar naenkrat se mi prižge lučka za mašino in avto ne gre nikamor. Lahko sem ga peljal samo za max 2000o/min. Takoj je bla panika, da je sigutno šla turbina... Ustavim avto kličem na Kmag in povem kaj se mi je zgodilo in prosim če bi jim lahko pripeljal avto da pogledajo kaj je narobe (sem bil že blizu Lj). Odgovorijo mi, da se morem prej najavit pa še neki so nakladal. Prosil sem jih če lahko samo pripeljem, da pogledajo če se da kaj naredit vendar se niso priemaknili . Odgovor je bil: Se je treba naročit, prosti termin pa je šele čez en teden
Res mi je dvignilo pokrovko, kupiš avto pol pa tole. Ok. Pokličem kolega, ki ma isto 9-3, da mi da številko od Kopača. Pokličem, Kopač pravi pripelji bomo pogledali.... Priklopimo na računalnik Uffff. neki ventil je šel (cena okoli 700EUR). Mal stisnem zobe ja pa zamenjat . Ko snamemo pokrov motorja, da pridemo do ventila pa veliko olajšanje....... Odklopil se je samo konektor iz tega ventila in računalnik je javljal da je čist zanič
Priklopimo konektor nazaj in avto laufa kot iz urice


Lp
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 9-3 novinec - 05.06.08 14:13 In ob vsem tem se KMAG upa trditi, da je bil eden izmed udeležencev tega portala EDINA nezadovoljna stranka. HALO! Odvzem licence je bila še premila kazen.
Upajmo, da bo imel novi zastopnik več posluha za stranke.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Saab 9-3 novinec - 06.06.08 07:02 KMAG je verjetno hotel "nenamenoma" ker je to del procesnega postopka da ti verjetno ventil do konca uniči motor in bi zaradi zamenjave 10.000 eur vrednega motorja pač zaslužili več. pa tudi napaka s elažje najde


to kar pravi mitja je pa res.. po cca 2 letih ko sem na kmag že krepko tulil so naredili raziskavo zadovoljstva strank, da se prepričajo če je res tako hudo kot pravim. rezultatov sicer nisem dobil, telefonsko so mi razložili da so ugotovili da sva samo 2 taka primerka in da malo tezim brez veze.

zahteval sem pogovor z lastnikom, ker operativci itak očitno ne delajo v interes lastnika. Potem ko je lastnik (ali operativci) nekajkrat pozabil na mojo prosnjo za sestanek sem ponorel in na SAAB AB zahteval ukinitev licence za ta diletantski servis.

Predvidevam sicer, da je SAAB AB tudi že prej videl dejstva in je bil odvzem neizogiben in da je bilo moje dejanje zgolj površnska praska na že uničen ugled KMAGA.

Dejstvo je, da sem takrat potem avto zapeljal do Kopača, da ga mi je prvič poservisiral in pri njemu tudi zadovoljen ostal.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal