Obiskovalci
Trenutno 100 gostov
Obisk skupaj: 237252671


Slovo od SAAB-a - 10.10.08 14:29 Poslovil sem se od svojega Saab 9.5 2.3T Aera, ki sem ga imel zadnjih (se mi zdi) 5 let in mi je dobro služil, prenesel pa je tudi en požig.
Prodal sem ga za relativno majhen denar, a mi je v tolažbo, da ga od sedaj vozi fant, ki se mi zdi, da ga bo cenil in bo užival z njim.
Sila velika je verjetnost, da je to bil tudi moj poslednji Saab.To hkrati pomeni, da se na tem forumu skoraj gotovo ne bomo več srečevali.Pa ni problem, dobili ste zato enega novega člana.
Mislim, da ste na tem forumu eni fajn ljudje, pač takšni, ki bi naj bili vozniki Saabov!V tem smislu mi bo kar žal!
Želim vam vse najbolje in se zahvaljujem za vso pripravljenost pomagati, ki ste jo izkazovali!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Slovo od SAAB-a - 10.10.08 14:45 Hvala za pohvale uporabnikom portala, SAAB klub in s tem tudi portal se trudi delovati v tej smeri, da lastnikom teh vozil kar se le da olajša morebitne težave z njihovimi lepotci. Upam, da je Aero res šel v dobre roke, ne vidim pa razloga, zakaj se prek foruma in na srečanjih ne bi srečevali. Tako upam, da se bomo brali še naprej, ob priliki pa si tudi stisnili roko na kaki SAAB kavi ali pikniku!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Slovo od SAAB-a - 10.10.08 14:56 Mirko, dobro si prodal... Luka je moj sodelavec, tako da vem da je cisto zadovoljen... Jag elskar Sverige!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Slovo od SAAB-a - 10.10.08 20:43 Mirko,

Kot je že povedal Janez ni razloga da ne ostanemo v stiku. Po duši si tudi ti SAABovec , ki je trenutno na začasnem dopustu daleč stran od Gremlinov . Kdo ve, morda te spet zamika in se vrneš.

NAmen tako portala in kluba je bil vedno predvsem po svojih močeh pomagati ljubiteljem in lastnikom vozil SAAB z izkušnjami ki jih imamo s to znamko. Tako dobrimi kot slabimi.
Tudi sam si s svojimi prispevki prispeval k delovanju portala v tej smeri in sem ti zelo hvaležen da si bil pripravljen razkriti vse tegobe in tudi pohvale vezano na SAABe. Kot konstruktivnega pisca objav na forumu te bomo zagotovo vsi pogrešali.

Zelo sem tudi vesel, da se je za tvojega težko prodaljivega AERA ki je bil odlično ohranjen (no vsakega SAABa se precej težko proda) našel kupec ki je blizu rednega obiskovalca tega portala.

Aero je bil itak vedno višnja na tortici za prave ljubitelje in je prav da se kupci le-teh najdejo tudi na tem portalu.

Vsekakor nas še kdaj obišči in se oglasi na piknikih!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Slovo od SAAB-a - 11.10.08 11:34 Da se malo vključim v ta pogovor. Avto je super in sem še zdaj presenečen, da sem ga kupil jaz in ne že kdo prej... Pri vsakem avtu je nekaj plusov in minusov.

Tudi pri tem je tako, vendar je velik plus varnost, udobje, voznost, pospeški ... (minusi so predvsem povezani glede stroškov z avtomobilom, ki pa tudi niso tako veliki kot nekateri mislijo )Gospod Mirko je bil pri prodaji 100% odkrit glede vsake podrobnosti kaj se je dogajalo z njim, kar je prava redkost pri nakupu avtomobilov!

V glavnem, zelo sem vesel, da sem postal voznik Saab-a in to še modela aero!

Prav tako pa se veselim mojega prvega Saab srečanja...

  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal