Obiskovalci
Trenutno 51 gostov
Obisk skupaj: 235396583


Nekaj težav - 01.02.09 15:19 Zivijo!

Saaba imam sedaj že skoraj celo leto in sem odpravil kar nekaj, ki sem jih znal sam in kar so mi dopuščale finance. Sedaj pa so mi ostale še nekatere stvari, ki jih sam ne znam odpraviti in bi vas prosil za pomoč. gre pa za model 9000.

Pri šibedahu mi je crknila vmesna stopnja, se pravi, da ko šibedah zaprem, bi se moral izklopiti in bi moral še enkrat pritisniti gumb, da bi ga potegnilo pod streho. No tega sedaj ni ampak gre iz ene stopnje v drugo brez izklopa. Kaj bi bilo lahko narobe.

Problem imam tudi pri centralnem zaklepanju. Ko avto odklenem mi odpre vsa 4 vrata, ko pa zaklenem, pa ne deluje. Na začutku tega problema ni bilo, potem se je to dogajalo občasno, sedaj pa sloh več ne zaklepa. Sumim kakšen slab stik, ampak ne vem kje iskati napako.

Ta http://www.shrani.si/f/3v/ca/4XbfSuOm/ dsc00063.jpg senzor na sliki sem našel, za predalom, ko sem menjal rele(oz. zadevo, ki klika ko žmigovce vklopiš) pa ne vem kam zadeva paše.

Pol me pa še zanima kam naj peljem turbino na obnovo če se to sploh splača, pa če kdo ve za kakega dobrega auspuharja (slišal sem, da je Črešnik dober), ki bi mi zaflikal auspuh in tudi izmeril pline, da vidim ali potrbno tudi kaj menjeti, da nebo pol un na tehničnem reku NE zarad izpustov. Sem pa iz Šk. Loke.
ABS pa tud ne dela, verjotno kriv senzorji al pa rač. tako da če kdo kaj prodaja sem zainterisian. Prav tako pa iščem vsaj sprednja leva vrata ker so moja prerjavela.

Upam, da sem jasno opisal težave, ki jih imam in da kdo pozna rešitve . Za pomoč se vam vnaprej zahvaljujem

LP, Urban
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:Nekaj težav - 01.02.09 17:56 Po moje najbolje, da pokličeš Eda na 041/556-955; je specialist za 9000-ke in tudi iz Škofja Loke.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal