Obiskovalci
Trenutno 1 gost
Obisk skupaj: 236189810
Zadnje na forumu
P: Garažna SAAB razprodaja od S442
[Kupim] orig ALU 17" ali 18" ... od bman
Re:Saab 9-3 TTiD Hirsch Performance od bman
Re:Saab 9-3 TTiD Hirsch Performance od S442
Re:Saab 9-3 2.0 turbo črno kadi od S442
Re:Saab 9-3 2.0 turbo črno kadi od primzy82
Saab 9-3 2.0 turbo črno kadi od Shatzi
Re:Saab 9-3 TTiD Hirsch Performance od S442
Re:Saab 9-3 TTiD Hirsch Performance od primzy82
Re:Saab 93, 2007 od primzy82

Vse zadnjih 4 ur - 24 ur - 48 ur
Vpis





Novo geslo
Odpri nov račun


testna vožnja - 28.02.08 01:00 Ne vem, kaj je narobe z mano... Danes sem si sposodil testno toyoto Land Cruiser V8. Avto je vrhunski, ogromen in ko ga voziš, se zdijo tuaregi in SUVi podobne velikosti, igrače. Sicer si ga ne bi drznil primerjati s staro 9-3, ampak ko sem sedel nazaj v svoj avto, sem pomislil, da se v avtu, ki je vreden samo 10% tele Toyote, ne peljem nič slabše.
Pa še poraba je občutno nižja!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:testna vožnja - 28.02.08 11:52 Sedeži in naslonjala.. to je zakon...

za mano je še ena vožnja v mercedesu S in priznam da gremna potovanje raje s svojo 9-5 kot s službenimi flotami
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:testna vožnja - 28.02.08 20:32 Hh Matjaž tebi pa čezdalje boljše službene avte dajejo.. Še dobro, da si takšen privrženec saab znamke.. drugače bi te lahko že katera druga zavedla.. Znamka mislim..

A ni pri novi Toyoti land cruiser tako, da ni dovolj samo izpit B kategorije?

Lp, Matic
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:testna vožnja - 29.02.08 00:57 A ni pri novi Toyoti land cruiser tako, da ni dovolj samo izpit B kategorije?

Hehe, skoraj! Ja zanimivo, ko lahko vidiš tovornjakarje, kaj delajo med vožnjo...
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:testna vožnja - 29.02.08 09:58 Tega S imamo že dolgo na voljo. odvisno od poti in stopnje utrujenosti dobiš šoferja in S
včasih šoferja in kombija , včasih šoferja in BWM 5, teoretično imaš možnost PASSATA za daljše poti, vendar zaradi praktičnih izkušenj kraje in poškodovanja 95%poti opravim z Octavio ker tega še pes ne pogleda da bi ga ukradel ali poškodoval

Sedaj se pa po BG itak vozimo z lokalnimi tablicami in avto zamenjam na meji.

Drži pa nekaj. čez sprednji sedež SAABa ga ni. (misim na 9-5, 9-3, tudi 9000 in c900 imata svoj čar).

9-7 zame ni SAAB ker ima naslonjalo za en klinc.
In če si v avtih res veliko, jaz sem bil leta 2006 cca 90 dni v tujini, kar pomeni vsaj 450 km od doma in naredl cca 90000 km potem veš zakaj mi je SAAB za vikend sprostitev, ker se končno vozim kot človek

Službenega SAAB pa nimam ker se s takim servisom kot ga je imel KMAG ne upam niti predlagati da bi ga imel. se bi mi še krave smejale ko bi bil 3 tedne brez. Sedaj je pa itak vse renta car tako da prave pravice izbire niti več ni ker smo vezani predvsem na floto partnerja. Kar je z vidika stroškov prav in če se bo SAAB potrudil in postal dober partner ga bodo pač firme naročale. Dokler bodo pa samovšečni in se jim J..l za post servisno stroitev pa so tam kjer pač so..

vendar k sreči privat ne rabimo flote in lahko kompenziramo čakalne dobe na KMAG z raznimi Ocataviami, passati, lada nivami, volvoti in pdoobno
Ene 3 leta nazaj sem KMAG razložil da kljub služebnim vozilom ne mislim prodat SAABa pa če ga bom imel samo zato , da bom njihov servis zajebaval da bo postal normalen in da je strošek vreden zadovoljstva ob pogledu na njihove zadrege.
(to je bilo še obdobjbe ko na SAAB nisem bil tako navezan kot sedaj)

od decembra 07 pa ga itak vozim na KOP CAR in sem tam čisto zadovoljen. Edino kar imam sedaj zadrego je to , katerega SAABa bom vozil na Polar Mobil na servis da vidim njihovo storitev. Morda shecam sestro da končno kupi 9-3 ali pa morda poskusim k njim voziti c900 potem ko bo za silo vozna.

Dejansko je pa to zoprna situacija. KMAGu nisem več zaupal in po 4 letih greš na KOP-CAR. sedaj se je vrniti nazaj na uradni servis sicer nekako logično glede na zgodovino in moj pretekli vložek v KMAG. Vendar se mi pa ne zdi fer do KOP CAR ki mi teh nekaj mesecev stoji ob strani in si ne zasluži da me izgubi kot stranko.Dejansko bi bilo najbolj pošteno da se uradni servis tako potrudi , da je ta odločitev racionalna in ima človek nek operativni razlog.. reciom da so ene 50% boljši od konkurence in da obstaja nek nivo garancije da to ni začasen dogodek. Za kar pa je potreban tradicija in dolgotrajnost zaupanja strank. Vsekakor je pred AH Moste težka naloga in tukaj bo potrebna visoka korektnost tudi z moje strani, kot možne stranke.

No nekaj se bom že spomnil, do konca pomladi je še nekaj časa tako da bo volk sit in da bom korekten tako do KOP Car kot Polarja oz Ah Moste.

Fantje od Polarja in AH Moste so novi in ne zaslužijo si da jim naprtimo breme KMAG. Pri AH moste občudujem predvsem dejstvo, da si to štafeto upajo prevzeti.
Dejstvo je da so pri nastopu na trg zelo korektni in kot vidite nas ob vsaki pomembni novici tudi uradno obvestijo. Polar in AH Moste izražata močan interes po kvalitetnem sodelovanju z ljubitelji in klubi SAABov in to je očitno vgrajeno v poslovno politiko in organizacijo dela.
To je če sedaj primerjam KMAG in Polar/AH Moste pravzaprav revolucionaren napredek v razmišljanju.



Mi je pa ful všeč zamisel da bomo sedaj končno lastniki SAAB imeli upam da resno konkurenco in bomo lahko zelo strogo nadzorovali njihovo kvaliteto. To je za nas samo dobro.
Z malo sreče bodo moje sanje uresničene in bomo sicer z nekaj let zamude imeli za razred ali dva bolše servise in osebne kontakte s serviserji kot najbližja avtomobilska znamka. Z malo sreče lahko dosežemo cost/performance zmago tudi proti Lexusu in podobnemu nivoju.
Veliko da osebni odnos serviserja. Če bodo fantje s srcem fani SAABa tega ne moreš plačati z nobenim denarjem. Poleg tega mislim da zaradi strogea nadzora cene ne bodo podivjale in da bomo za zelo dobro storitev plačali korektno ceno in je vsekakor ne bomo preplačali.

Potem me mora razveseliti še nova 9-5 in če bo vsaj 70% dobrega starega SAABa smo na konju.. drugače bomo pa do 2018 vozili stare 9-5
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal