Obiskovalci
Trenutno 3 gostje
Obisk skupaj: 244552019
Zadnje na forumu
Re:saab sonett od Eva77
Kupim motor saab 900 od Kristjan
P:Zadnji zavorni diski za 9-3 aero zračeni od dusano
Re:[Kupim] orig ALU 17" ali 18&quo ... od S.A.S
SAAB 2007 1.9 tid od saabexpresso
P: Garažna SAAB razprodaja od S442
[Kupim] orig ALU 17" ali 18" ... od bman
Re:Saab 9-3 TTiD Hirsch Performance od bman
Re:Saab 9-3 TTiD Hirsch Performance od S442
Re:Saab 9-3 2.0 turbo črno kadi od S442

Vse zadnjih 4 ur - 24 ur - 48 ur
Vpis

Novo geslo
Odpri nov račun


saab sonett - 26.04.13 00:50 sem brskal po netu za novimi konceptnimi saab model in natelel na saab sonett koncept, je to ubistvu aerox koncept o katerem se je takrat govorilo? phoenoix koncept?

http://avtoforum.net/saab-sonett-avto-ki-nikoli- ni-zagledal-proizvodnje/

je to to?

http://www.autoblog.com/photos/saab-phoenix- concept-geneva-2011/
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:saab sonett - 01.02.23 12:14 Ne, sonett koncept ni enak aeroX. AeroX si lahko hitro zguglaš, ali pa ogledaš v živo v muzeju v Trollhattnu. Tudi sonett koncept je zanimiv, ampak potem je šla saab zgodba žal že h koncu.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:saab sonett - 20.06.24 21:26 SaabFTW je napisal:
sem brskal https://sajeposlovnadarila.si/collections/ poslovna-darila-pisala/kemični-svinčniki]https:/ /sajeposlovnadarila.si/collections/poslovna- darila-pisala/kemični-svinčniki po netu za novimi konceptnimi saab model in natelel na saab sonett koncept, je to ubistvu aerox koncept o https://atelierrebul.si/shop/wish-kit-palo-santo- rdec-327]https://atelierrebul.si/shop/wish-kit- palo-santo-rdec-327 katerem se je takrat govorilo? phoenoix koncept?

http://avtoforum.net/saab-sonett-avto-ki-nikoli- ni-zagledal-proizvodnje/

je to https://www.estela.si/led-in-uv-lucke]https:// www.estela.si/led-in-uv-lucke to?

http://www.autoblog.com/photos/saab-phoenix- concept-geneva-2011/


Saab Sonett in Saab PhoeniX koncepta sta dva ločena konceptna avtomobila, vsak s svojo edinstveno zgodovino in dizajnom. Saab Sonett je zgodovinsko znana linija športnih avtomobilov, ki so jih izdelovali v 60. in 70. letih, medtem ko Saab PhoeniX predstavlja sodobnejši koncept, ki je bil predstavljen leta 2011.

Saab PhoeniX koncept je bil predstavljen na avtomobilskem salonu v Ženevi leta 2011 kot vizija prihodnosti Saaba. PhoeniX je bil zasnovan pod vodstvom oblikovalca Jasona Castriote in predstavlja futuristično obliko s hibridnim pogonskim sklopom, ki združuje 1,6-litrski turbo bencinski motor z 200 KM in 34 kW električni motor, ki poganja zadnja kolesa. Ima napredno aerodinamično zasnovo s krilnimi vrati in minimalističnim notranjim oblikovanjem, ki vključuje inovativni infotainment sistem IQon, osnovan na operacijskem sistemu Android​ (CAR Magazine)​​ (designboom)​​ (Autoblog)​.

Glede na te informacije, Saab PhoeniX ni enak Saab Sonett konceptu. Saab PhoeniX je moderen koncept, ki združuje sodobno tehnologijo in futuristično oblikovanje, medtem ko Saab Sonett izvira iz preteklih desetletij in ima bolj klasičen športni videz. Tako PhoeniX kot Sonett predstavljata pomembne mejnike v zgodovini Saabovih konceptnih vozil, vendar gre za različne modele z različnimi vizijami in tehnologijami.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
© 2024 Slovenski Saab portal