Obiskovalci
Trenutno 4 gosti
Obisk skupaj: 234663333


<< Začetek < < 1 2 3 > > Konec >>
Re:KOP CAR - 26.08.10 07:09 Lukic inb Samon, zdaj sta me pa res razkurila!!!!!!

Kot prvič bom obema pojasnila, da očitno res nimam toliko tehničnega znanja glede vozil (to pa ne pomeni, da sem laik na tem področju)in časa viseti na NETU in kritizirati vse po vrsti. Lukic,sploh znaš napisati vsaj eno pozitivno kritiko (pa ne mislim na servis Kop Car), ampak na splošno???? Jaz je še nisem zasledila!!!!

Pa da nadaljujem! V celoti se strinjam s Palckom, glede kupovanja preko NETA. Lukic je omenil, da je že pred leti na NETU našel ta in oni del, sedaj pa ceno (ki je veljala za določen del PRED LETI NA NETU)na široko razglablja na tem forumu. Ej človek, pojdi s časom naprej!!!! Leto 2010 je že!!!

Kot je že več oseb na tem portalu komentiralo, da so vozila pri Kop Caru iz tujine, sem v to prepričana, saj je tudi moje vozilo uvoženo z Italije. To pa še ne pomeni, da je zaradi uvoza kaj slabše. Mi želite povedati, da imajo v Italiji in Nemčiji drugačne ceste, voznike ipd.?

Glede spreminjanja realnih kilometrov pa JE MOJA MISEL NATANKO TAKŠNA: Lukic je zopet omenil, da je Kop Car spreminjal kilometre in da je zadeva na sodišču. Že beseda na sodišču mi gre na ...! V kakšni fazi je na sodišču? Veliko ljudi se poslužuje besede na sodišču, takoj ko na policijo podajo pisno, ali pa ustno ovadbo. To pa še ne pomeni, da bodo policisti podali na OS kazensko ovadbo (saj gre za predkazenski postopek, v katerem zbirajo obvestila in dokazne predmete, ki bremenijo osumljenca) in da gre zadeva do državnega tožilca (ki pregleda utemeljenost s stranni policistov podane kazenske ovadbe), nato pa šele (če je utemeljena) do preiskovalnega sodnika, ki odloči oz. na podlagi dokazov presodi utemeljenost oz. resničnost podane ovadbe. No to je samo (na kratko) postopek besede na sodišču! Glede na to, da pa vas je že več omenilo, da so vozila kupljena in uvožena z različnih držav, pa ti že zdrava logika pove, da se ti kilometri lahko spremenijo že pred nakupom Kop Cara. Kakor je meni znano, jih Kop Car ne kupuje od avto hiš (v to nisem prepričana), zaradi česar se lahko vse skupaj preuredi že pred nakupom vozila s strani Kop Cara!!!

Lukic, ko bo zadeva pravnomočna, mi prosim sporoči, pa da vidimo kje smo!!! Včasih se počutim, kot da prebiram Slovenske novice! Velik naslov, vsebina pa ... no comment, da o preverjanju informacij ne govorim!!

Če vam je tako težko voziti saaba in imate tako veliko težav, ne vem zakaj še vstrajate pri tej znamki vozila. Kupite fičkota pa bo!! Poleg tega pa boste prišli še do poceni rezervnih delov, saj jih boste lahko našli na kakšnem odpadu (no, res je, da so fičkoti že malce stari in tudi delov ne boste dobili tako zlahka).

Lep pozdrav vsem privržencem in zadovoljnim voznikom saabov!!

Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 08:14 Mojca kaj imam jaz pri tem, da sem te razkuril res ne vem, ker napram tebe in Kop Car ja nisem pisal nič.

Da so iz tujine avtomobili slabši tudi nisem omenil v večji meri so le boljši z več opreme, boljše ohranjeni v primerjavi z slovenskimi in enakimi kilometri.

Kar se pa tiče kupiti slovenskega Saaba je skoraj nemogoče.

Videl sem že na stotine avtomobilov iz tujine in lahko rečem, da je marsikatero vozilo iz tujine z 200000km kot novo slovensko vozilo z enako kilometražo je pa že v večji meri vsako uničeno sploh, če govorimo o podvozju in karoseriji in kaj to pomeni?
Res imamo slabše ceste in žal tudi voznike
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 08:35 Oprosti Samon, očitno je prišlo do moje napake v zamenjavi imen. Mislila sem na Drifta in ne nate.

Se pa v celoti strinjam s tvojim zadnjim komentarjem, glede vozišč in voznikov v tujini.

LP, pa brez zamere.
Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 09:13 Mojca, pa meni se zdi, kot da iz tvojih ust govori Andraž ali pa celo Robert osebno! Ker bluziš! Še enkrat si preberi moje poste pa poste ostalih, pa ti bo jasno, da pač vsi nismo zadovoljni s tvojim KOP CARjem, jasno!

Tvoj post je nastal zato, da si ga prehvalila, jest sem ga pa skritiziral, OK? Sem videl na lastne oči dokumente, govoril z oguljufanim lastnikom, poznam zadevo okoli Kopača, kako je spravil še kolega kriminalista nad ubogega kupca, kot sem dejal, zadeva je stekla na sodišču, v kakšnem predkazenskem postopku se nahaja, pa me trenutno boli kurac, ker nisem vohljač! K bo pa zadeva rešena, pa vole, ti javimo! In ne zagovarji Kopača da ni prevrtel, razloži mi potem to, kako je imel avto tik pred prodajo Kopaču na uradnem servisu v Nemčiji prevoženih 120.000 km, avto sta tam prevzela osebno Kopač in Andraž, brez posrednikov, ko pa je bil prodan kupcu iz Kopačevih rok v Sloveniji nekaj tednov kasneje, pa neverjetnih 65.000 km!!!

In ja kot ti je nekdo že opisal, ti Mojca si imela redni manjši servis, menjava olja in filtra, ko boš imela večji servis oziroma ti bo crknila kakšna dražja komponenta nad 100 EUR, pol boš pa hitro stisnila češpljo in začela tuhtat, zakaj je tako drago?! Ni hudič, v sili človek še lastni drek poje!

Brez zamere in z vsem spoštovanjem draga Mojca, četudi si ženska, ampak ne bodi tako naivna
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 09:28 Lukic!

Oprosti, amapk na tako NIZKO RAVEN pogovora se pa res ne mislim spuščat!!!

Uživaj še naprej v kritiziranju ostalih, po mojem bo najbolje, da si kupiš drugo znamko vozila, ter se otreseš vsega bremena v življenju, ki ti ga povzroča Saab!!


Kljub temu pa lahko še pripomnim, da s takšnim načinom komuniciranja človek res ne more naleteti na kaj pozitivnega, še posebe ne pri serviserjih, ali ostalih trgovcih, saj nimajo časa, da se ves svet vrti samo okoli tebe!!!

Ko bo pa zadeva od tvojega "dobrega prijatelja" PRAVNOMOČNO rešena, mi pa le sporoči!!! Ti obljubim, da sem bom podrobno pozanimala kaj je na stvari, ter tudi ostalim obiskovalcem tega portala sporočila dejansko stanje!!!

Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 09:37 Če je tebi to nizka raven pogovora, ker nekateri izrazimo negativno ali celo izrazito negativno mnenje o nekem serviserju in ne da ga pri tem kakorkoli žalimo, potem je to tvoj problem.

Če jaz sprejemam tvoje hvalno mnenje za Kop-Car, potem lahko tudi ti sprejmeš moje negativno mnenje in navajanje nekaj drugih izkustvenih resnic in dejstev okoli Kopača.

Pa brez zamere draga Mojca alias Andraž/Robert
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 09:58 Lukic,

kot si lahko prebral že moje zgoraj navedene komantarje, je iz le teh popolnoma razvidno, da sprejemam tudi tvojo kritiko. Nekaj drugega pa je, ali se z njo strinjam, ali ne. Jaz sem napisal le izkušnje, ki jih imam s tem servisom. Moje so pač dobre.

Kar se tiče nizke ravni pogovora, sem mislila na tvoje domišljisko opisane besede kot napr. češplja, drek, ipd.


Imam pa občutek, da se želiš osebno prepričati, da sem to res samo jaz Mojca!? In ne Andraž oz. Robert. Ti samo povej lokacijo, pa se ti pripeljem z mojim avtočkom, ter ti vse navedbe, ki sem jih napisala v tem portalu tudi z veseljem dokažem (pa še mojega simpatičnega Saaba si boš lahko ogledal).

Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 10:01 Uau, ne moreš verjeti, kakšna vroča tema. No naj se pridružim Lukicu,
zadeva v zvezi s Kopačem in njegovim nategom je bila omenjena že nekaj časa nazaj v enem drugem postu.
Kopač kot sem že takrat dejal, ima dosti znanja, se pa seveda zna znajti tko kt večina mehankarjev.
To so že klišeji pri vseh glede navijanja kilometrine. Seveda ta dejanja niso opravičljiva. Jest zadeve
ne poznam tako dobro, vsekakor pa me zanima razplet zgodbe. Upam se bo za oba rešilo spravno!

Kar se pa tiče okoli zadev z rezervnimi deli, marsikaj se dobi dosti ceneje preko spleta, pa tudi na
AH Moste imam dobre izkušnje glede nakupa in njihove prijaznosti. Ja in Lukic ti je Mojca jasno navedel samo nekaj
primerov, kako se deli dobijo na NET-u, in ni res k nekaj tle zdej karaš, pred leti to in ono... Vse te
izdelke dobiš valda tudi še danes za podobne cene, itak.

Tebi Drifter pa sporočam, da kolikor vem iz druge roke obstaja en mojster tudi za Saab-e na Vranskem, baje obvlada,
predvsem se bavi s servisom Hond, domač pa je tudi pri Saab-ih. Upam da sem ti kaj pomagal, bom pa se pozanimal
pa ti javim točne podatke, če mi uspe še dobiti un kontakt...

Lep Saab-ov pozdrav
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 10:16 Ja, pa je res kar vroča tema!

V bistvu si nisem mislila, da mi bo ena sama pohvala vzela toliko časa za sedenje za računalnikom, ter pregovarjanjem z...

Kakor-koli že, fanta, resnično vama bom spročila razplet te zgodbice!!

Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 10:56 Ne zagovarjam, niti pozitivnih vtisov, ni kritik saab forumistov.( nehajte pretiravat !, in naj bo že konec prepirov !!!)
Res pa je , ves čas ( v večini mojih postov ) sem se izumikal poimenskega imenovanja serviserjev ( izjema je bilo podjetje KMAG ).
Moje izkušnje:
vedno sem stopil predhodno do serviserja ( ne želim poimensko katerega) se predhodno pozanimal koliko bi stalo, da mi odpravi napako in kakšen material bi potreboval za odpravo napake, ter za njegovo ceno materiala. Istočasno sem vprašal, če lahko prinesem svoj material. Nikoli nisem dobil negativnega odgovora. Enkrat se mi je celo zgodilo, da mi je serviser vgradil njegov material z dogovorom , da mu jaz kasneje prinesem drugega, ki ga bom sam nabavil.
Pa to ni reklama za serviserja, zadeva je v komunikaciji med stranko in ponudnikom !
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 11:25 Se strinjam z Mojco, da je vsak "innocent until proven guilty". V mojem pisanju včeraj, sem milsil, da ni za zaupati servisu, ki je kdaj goljufal mišljeno na splošno. Upam, da se ta zadeva razjasni in da nismo po nedolžnem se razburjali oz. krivili.

Sem pa med branjem našel tudi tole: http://www.saabslo.com/index.php? option=com_simpleboard&Itemid=&func=view&catid=2&id=10051#10051

A gre najverjetneje za isti avto o katerem je bilo tu govora?

Kako se kolimetri sploh beležijo med servisi, kako lahko (ok kje) kar nekdo ugotoivi število kilimotreov iz drugega servisa? Je to kje mogoče javno videti?
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 12:30 No pa lepo od začetka, ker se zadeva že vleče:

1. Moje osebno mnenje je, da je Kopač predrag za material in storitve, ki jih ponuja! OK?

2. Na lastne oči sem videl papirje, ki so izkazovali uradni servis v Nemčiji, kjer je jasno navedeno število cca. 120.000 km prevoženih do določenega datuma! Kmalu zatem je Kop-Car in NE posredni dealerji uvozil ta avtomobil (Saab 9-3 karavan, l.`07) v Slovenijo. Nekaj časa ga je prodajal v svojem voznem parku, kjer je čudežno imel naenkrat samo še 65.000 km! Jasno?

Na srečo in žalost kupca je bil najden ta dokument, po preverbi direktno pri nemškem uradnem servisu za Saab pa se je izkazalo pravilno, da je imel torej že takrat prevoženih 120.000 km. Jasno?

Nemci so malo bolj poštimani kot pa eni Italijančki, ki ti pri nakupu ponujajo cel sveženj nekih servisnih listkov, pa računov, pa nalepkic o izkazanih storitvah servisa, bla bla, Italijani so cigani! Mal poglejte, koliko romunskih tovornjakov polnih avtov srečaš na poti iz Italije, k vozijo v svoje kraje, šverc da se kadi. Kaj vse tukaj počnejo, sploh ne bi načel teme, ker me je glava bolela, k so mi kolegi s primorske razlagali.

Ker že sprašuješ Drifter kako to ugotovijo, preprosto ker imajo vse beleženo v kompjuterjih in v mreži Saab dealerjev. Zajebal je Kopač sam, ker je pozabil na dokument. Pravim vam, da je zadeva na sodniji, najbrž pa se bo vlekla

Očitno pa to ni prvi primer, kot je to nakazal že Drifter s svojim linkom.

Dosti vas sicer vozi h Kopaču, pa nič zato. Morda bo pa zdej kaj spustil cene in postal "pošten"!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 19:59 Ga. Mojca, z vsem spoštovanjem, ampak meni tole vse skupaj smrdi do neba.

1. Uporabnik se registrira na novo z enim samim namenom in to je da zapoje hvalnico neki firmi že kar v prvem postu. Glede firme vse ok, tudi sam sem jo že hvalil.

2. Uporabnik se registrira z mailom, ki pravi da se piše enako kot lasnik podjetja katerega hvali.

3. Prvi zadetek v guglu pravi, da na naslovu lastnika firme živi tudi nekdo z istim imenom in priimkom kot je v mailu uporabnika, ki hvali firmo.

Zdaj ne vem, ali imate nas ki beremo tale forum za totalne bebce ali pa sem samo jaz prevec sumničav in je to da sta od sedmih oseb v sloveniji, ki imajo isto ime in priimek dve prav ljubiteljici saabov in hkrati v povezavi s to firmo. Upam da je to slučaj, v nasprotnem primeru se mi zdi tole zgornje pisanje milo rečeno ena velika svinjarija.

Lp
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 22:18

johan je napisal:
Ga. Mojca, z vsem spoštovanjem, ampak meni tole vse skupaj smrdi do neba.

1. Uporabnik se registrira na novo z enim samim namenom in to je da zapoje hvalnico neki firmi že kar v prvem postu. Glede firme vse ok, tudi sam sem jo že hvalil.

2. Uporabnik se registrira z mailom, ki pravi da se piše enako kot lasnik podjetja katerega hvali.

3. Prvi zadetek v guglu pravi, da na naslovu lastnika firme živi tudi nekdo z istim imenom in priimkom kot je v mailu uporabnika, ki hvali firmo.

Zdaj ne vem, ali imate nas ki beremo tale forum za totalne bebce ali pa sem samo jaz prevec sumničav in je to da sta od sedmih oseb v sloveniji, ki imajo isto ime in priimek dve prav ljubiteljici saabov in hkrati v povezavi s to firmo. Upam da je to slučaj, v nasprotnem primeru se mi zdi tole zgornje pisanje milo rečeno ena velika svinjarija.

Lp
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 22:18 Ne Mojca ne oprostim hočem kavico!!!

Itak, da ni panike.

in pa prosim nehajte se že prepirat!!!

servisi so itak že kar nekaj časa v k.... in ne samo za naša vozila povsod imajo podobne probleme.
Sicer pa sami so si krivi itak ne potrebujemo za to malo Slovenijo servise velike ko veletrgovine, ki bi zadostovale mestu, ki ima 2.miljona prebivalcev. Predstavljajte se malo koliko ima tak servis stroškov.
Nekje morajo revčki zaslužeti zakaj nebi na nas, če lahko in če smo naivni???
Sej se podobno dogaja tudi z trgovinami, ki jih je prav toliko, da zadostujejo za vsakega prebivalca ena. Samo še vprašanje časa je kdaj se bo tudi tukaj kaj zrušilo???
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 26.08.10 22:39 No končno se je razkrilo, od kod borba te Mojce! Mojca je očitno od Kopača. Tko kot sem že sam na začetnih postih govoril, da Mojca govori iz ust Roberta in Andraža, zato pa je vneto zagovarjala zgodbo o ne previtih km

Pa dobr, jest sem se ji pa tolk trudu dopovedat, da ji bo pri večjih servisih mastno računal, evo zlomka, njej itak nč ne računa, valda če je pa njegova

No skratka, draga Mojca, ker boš imela informacije iz prve roke, javi razplet na sodišču. K men se osebno smili tudi še nekdo drug, kateremu je Kopač po predhodni menjavi staro za staro prodal Saab-a, kateri je imel pri prihodu na njegov servis 200.000 km, potem pa oglas na netu, k ga je Kopač prodajal naprej kar s samo še 100.000 km...

Pa dost zdej, jest se nam več oglašal, k tole je res že morbidno. Pejmo rajši ven in vozimo ter uživajmo še zadnje poletne dni! Pozdrav vsem saabovcem
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 00:37 Dej ne me jebat Mojca Kopač
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 08:12 Predragi moji fantje!!!!


Najprej VSA POHVALA tebi Johan! Res si si vzel dosti časa in pregledal ves splet, da bi me "nekako" razkrinkal, ampak žal te moram razočarat!!!!!!

Očitno gre zgolj za naključje! Se ti ne zdi, da si vsak človek za takšne in drugačne forume ustvari mail, katerega uporabljaš zgolj v te namene. No stvar je preprosta! Tudi jaz sem si ga! Zdrava pamet pa ti pove, da se človek ne registrira na takšen forum z lastnim imenom in priimkom.

Morda ima Kopač res mamo, teto, ženo, sestro, ali pa celo pra babico z imenom Mojca, ampak jaz s tem nimam nič opraviti, še posebej pa ti lahko zatrdim DA NE ŽIVIM na naslovu Kopača.

Sicer pa v primeru, da bi res bila v sorodu s Kopačem, bi to ISTO MNENJE ZAGOTOVO PONOVNO IZRAZILA oz. OPISALA. Ne vem kaj mi želite povedati, vandar ali pra babica nima pravice pohvaliti svojega pra-vnučka, da ji je servis Kop Car ( in ne Andraž, ali Robert) prodal dobro vozilo, ter da je zadovoljen z opravljenimi storitvami.

Fantje mislim, da ste šli z vašo domišljijo malce predaleč!!!!!!!!!!!!!!! Očitno ste si dali popolnoma preveč dela z menoj! Žal danes niste bili uspešni!

P.S. -Samon, za kavico se pa seveda lahko dogovoriva, pa boš ostalim na tem portalu razložil, da nisem pra babica Kopača.

LP, Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 08:38 Mojca je napisal:
Predragi moji fantje!!!!


Najprej VSA POHVALA tebi Johan! Res si si vzel dosti časa in pregledal ves splet, da bi me "nekako" razkrinkal, ampak žal te moram razočarat!!!!!!



Niti ne, mogoče 2 minuti.

Ne mislim se tukaj prepirat, ker nismo na nekem mama forumu še manj na čvekafonu. Tudi stari mislim da smo vsi dovolj da nam to ni potrebno. V vseh topicih do sedaj je uporabnikom bolj ali manj uspelo držat nek nivo, ne vem zakaj nam tukaj nikakor ne uspeva.

Jaz sem svoje povedal, vsak ki bo tole bral si bo pa tudi ustvaril svojo sliko.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 09:15 Mojca, glede na način pisanja, dejstvo da si na forumu, da voziš Saab itd. predvidevam da nisi tolk stara, zato fantje niso oz. nismo imeli v mislih, da si od Kopača babica, verjemi ...tudi mama ne

Jaz osebno sem z večkrat omenjenim servisom zadovoljen, res ni najcenejši (npr. cena olja), so mi pa vedno poštimali mojga Saaba v piko.

Vrtenje km nazaj, ne glede na akterja, je bolezen v Sloveniji. Po mojem bi morali ustanoviti javno nekakšno črno listo (npr. kot za letalske prevoznike) na kateri bi kupci preverjali prodajalce...

Lp Davor
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 09:31 Moja izkušnja s KOP CAR:

Tako da fantje tam so dobri in hitri (kar se tiče servisnih storitev), računajo pa tudi fajn.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 09:49 Še povsod kjer sem jaz servisiral avto, avdio tehniko in podobno majo serviserji okrog 40 eu na uro. Kopač ma če se ne motim tudi. Treba pač vedet da imajo znanja skorajda več kot možganski kirurgi da ne rečem stresno delo itd da sem malo ironičen.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 11:46 Mojca je napisal:

Očitno gre zgolj za naključje! Se ti ne zdi, da si vsak človek za takšne in drugačne forume ustvari mail, katerega uporabljaš zgolj v te namene. No stvar je preprosta! Tudi jaz sem si ga! Zdrava pamet pa ti pove, da se človek ne registrira na takšen forum z lastnim imenom in priimkom.


Ne vem, zakaj ne bi uporabljal imena in priimka. Seveda lahko tudi unikatni nick.
Če delaš sranje, širiš sovražni govor, groziš ali podobno, te lahko izsledijo preko IP in ovadijo. Tudi to se je že zgodilo v naši mali državici (lokalni forum Lendave, sovražni govor...).
Če izražaš svoje mnenje in ga veš utemeljiti, ne da bi žalil kogarkoli je to pozitivno, tudi če se tvoje stališče razlikuje. Zatorej, zakaj bi se skrivali...

Obenem se pardoniram navzočim, morebiti prizadetim za tale izlet na stranpota teme.

www.smorny.com
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 11:54 apache je napisal:
Še povsod kjer sem jaz servisiral avto, avdio tehniko in podobno majo serviserji okrog 40 eu na uro. Kopač ma če se ne motim tudi. Treba pač vedet da imajo znanja skorajda več kot možganski kirurgi da ne rečem stresno delo itd da sem malo ironičen.

Če malo premislimo, koliko si naša država vzame davka, prispevkov, k temu prištejmo amortizacijo orodja, naprav in da še človek neko malenkost zasluži, saj konec koncev delamo, da živimo si kaj hitro pri taki cifri...

Če pa ti kdo menja olje v svojem prostem času, pa je zgodba drugačna...

www.smorny.com
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 11:56 ravno sem mislil napisati podobno kot Smorny ... po moje nas večina tu gor uporablja realna imena, le nicki so izmišljeni, e-maili pa nekateri ja, nekateri pa pač vsebujejo ime in priimek.

tako da ... mail mojca.kopac@gmail.com in nick Mojca govorita sama zase in po moje ni nič od tega izmišljeno ... če pa so povezave z omenjenim servisom ... v to pa se ne mislim spuščati, pa tudi glede "samoreklame" ne mislim komentirati, naj si vsak ustvari svoje mnenje.

glede omenjenega servisa pa ... tudi sam sem bil večkrat tam in nisem imel neprijetnih izkušenj, vse je bilo dobro zrihtano, cene pa seveda niso nizke.
seveda pa se je verjetno komu že kaj zamerilo (če ne upoštevam cen delov in storitev), vendar je povsod tako - niso vsi zadovoljni z vsem.

lp,
(realno) Sašo
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 12:44 apache je napisal:
Še povsod kjer sem jaz servisiral avto, avdio tehniko in podobno majo serviserji okrog 40 eu na uro. Kopač ma če se ne motim tudi. Treba pač vedet da imajo znanja skorajda več kot možganski kirurgi da ne rečem stresno delo itd da sem malo ironičen.

Pozabil si dodati da imajo možganski kirurgi tudi bistveno manj reklamacij kot ostali serviserji!
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 13:39 Johan,

popolnoma se strinjam s teboj, da ta portal ni namenjen tašni vrsti komunikacije, kot ga imamo zadnje tri dni.

Vsak pa lahko izrazi in si ustvari svoje mnenje o napisanem!Mislim, da smo dovolj stari in vemo kaj delamo!!!!!!!!

Najbolje bo, da z vsemi "nejevernimi Tomaži" organiziramo saab srečanje, pa se spoznamo in kakšno rečemo!

Lep pozdravček,

Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 14:13 Mojca je napisal:

Najbolje bo, da z vsemi "nejevernimi Tomaži" organiziramo saab srečanje, pa se spoznamo in kakšno rečemo!
Lep pozdravček,
Mojca


Ker sem se tudi jaz z enim člankom vpisal na listo tega posta ( ki pa ni bil vsaj po mojem skromnem prepričanju prepirljive vsebine ), sprašujem , če se tega srečanja moram tudi jaz udeležiti in
Kakšno "orodje" je v tem primeru potrebno prinesti s seboj : Štajerci nože, Dolenci sekire, Primorci kanone, Gorenjci morne žage ...( če sem katero regijo in regijski "pripomoček komunikacije" izpustil se globoko opravičujem )......dialog se pač mora nadaljevati v stilu ...., kako so nas že učili pri predvojaški, da je vojna nadaljevanje politike.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 14:13 Srečanje se sliši fino, ker na poletnega nisem uspel priti.

S Kopačem pa nimam izkušenj.
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
Re:KOP CAR - 27.08.10 15:02 Korosec,

potrebuješ samo obilo dobre volje, za ostalo bomo pa že sami poskrbeli


Pa da nebo zopet prišlo do pomote - poskrbeli v pozitivnem smislu seveda!!!! Morda s kakšnim pivcem, dvem, trem,....

Še malo, pa bom res vrjela, da so se vojne pričele zaradi žensk. Fantje umirite svoje konje, saj se bom počasi odjavila s tega portala!!

Mojca
  Pisanje je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.
<< Začetek < < 1 2 3 > > Konec >>
© 2024 Slovenski Saab portal